Vizyonda bu hafta

Bu hafta 6'sı yeni, 4'ü daha önce seyirciyle buluşmuş 10 film vizyona girdi.

Vizyonda bu hafta

Başrollerinde Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Anne Hathaway ve Mindy Kaling gibi isimleri yer aldığı "Ocean's 8" izleyici ile buluşacak. Filmin yönetmenliğini Gary Ross üstleniyor. Film, "Debbie Ocean" önderliğindeki tümü kadın karakterlerden oluşan bir ekibin planladığı soygun girişimini beyaz perdeye taşıyor.

Fransız sinemasının önemli yönetmenlerinden Laurent Cantet'in yeni filmi "Atölye" vizyona girdi. Film, Marsilya yakınlarındaki küçük bir kasabada atölye çalışması için bir araya gelen genç yazar adayları arasında geçenleri anlatıyor.

Gerilim ve aksiyon karışımı bilim-kurgu filmi "Aklın Gözü", bir grup dahi öğrencinin, geliştirdikleri teknolojiyle beraber girdikleri tehlikeli yolu konu ediniyor.

Cem Sürücü'nün yönetmenliğini üstlendiği "Tatlı Bela" seyirciyle buluşacak. Gökhan Keser, Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Selen Seyven, Eda Erol ve Yıldırım Öcek'in rol aldığı film, kapılarının önüne bırakılan bebeğin sorumluluğunu üstlenmek durumunda kalan üç arkadaşın hikayesi.

Murat Toktamışoğlu'nun yazıp yönettiği komedi filmi "Dümdüzz Adam", kendi halinde hayatını sürdüren bir taksi şoförünün yaşadığı olaylar etrafında dönüyor.

Alper Mestçi'nin yönettiği "Üç Harfliler" serisinin yeni halkası "Beddua", lise günlerinden beri yakın bir grup arkadaşın bir şamanla tanıştıktan sonra değişen hayatlarını konu ediniyor.

Can Ulkay'ın yönetmenliğini yaptığı "Ayla" filmi ikinci kez izleyici ile buluşacak.

"Ayla" filminin yanı sıra bu hafta Selim Güneş'in filmi "Düş Kırgınları", komedi filmi "Sen Kiminle Dans Ediyorsun?" ve bir animasyon filmi olan "Coco" gibi yapımlar da ikinci kez vizyona girecek.

ulusal.com.tr

# film # sinema # vizyon