Tüm yurttan sağlık çalışanlarına alkışlı destek

Tüm Türkiye fedakarlık ve görev bilinci karşısında kenetlendi. Koronavirüse karşı amansız mücadele eden sağlık çalışanlarına minnettarlığını alkışlarıyla gösterdi. Saat 21.00'de tüm yurttan alkış sesleri yükseldi. Işıklar onlara saygı ve minnet için yanıp söndürüldü. İyi ki varsınız, sağlık emekçileri...

Tüm yurttan sağlık çalışanlarına alkışlı destek

Saat 21.00'i gösterdiğinde tüm Türkiye balkonlarına çıktı. Sağlık emekçilerinin fedakarlık ve görev aşkı karşısında minnettarlığını alkışlarıyla gösterdi.

Yurdun 7 bölgesinden ışıklar sağlık emekçileri için bir yandı, bir söndü. Koronavirüse karşı verdikleri amansız mücadele için sağlık çalışanlarına yurttaşlar işte böyle teşekkür etti.

Yurdun dört bir yanında vatan nöbeti tutan Mehmetçik'te sağlık çalışanlarını alkışla destekledi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından video paylaşımı yapıldı. O video da, sınırın sıfır noktasında ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiğin, sağlık çalışanlarına destek mesajları yer aldı.

Komutanlarının "Dikkat" çekmesiyle askerler sağlık çalışanlarını alkışladı.

Sakarya'da polis ekipleri, özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına alkışla destek verdi.

Adana, Amasya ve Sivas'ta İtfaiye personeli görevi başındaki sağlık emekçilerini işte böyle selamladı.

Çorum'da Belediye tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık personeline meyve ikramında bulunuldu.

İstanbul'da da yurttaşlar, sağlık çalışanlarına alkışlı desteğini bugün de sürdürdü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri de araçların sirenlerini çalarak, sağlık çalışanlarına destek oldu.

Muş ve Hakkari'den de bu görüntüler kameralara yansıdı. Gümüşhane ve Kayseri'de sağlık çalışanları işte böyle alkışlandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de sağlık emekçilerinin fedakarca çalışması böyle alkışlandı. KKTC Başbakanı Ersin Tatar ve bakanlar da sağlık çalışanlarına alkışla destekte bulundu.

ulusal.com.tr

# istanbul # koronavirüs # çorum # Hakkari # KKTC # muş