Doğu Perinçek'ten Putin'e mektup

Rusya'da alışveriş merkezinde çıkan yangın, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinen neden olmuştu. Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, yangın felaketinden dolayı duyduğu üzüntüyü ve baş sağlığı mesajını Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yazdığı mektupla dile getirdi

Doğu Perinçek'ten Putin'e mektup

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, 25 Mart 2018 tarihinde Rusya'nın Kemerovo kentinde meydana gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği yangın felaketinden dolayı duyduğu üzüntüyü ve baş sağlığı mesajını Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yazdığı mektupla dile getirdi.

Mektup şu şekilde:

"26 Mart 2018

Ekselansları, Sayın Vladimir Putin,

Rusya Devlet Başkanı,

Rusya’nın Kemerovo kentinde 25 Mart günü meydana gelen yangını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Faciada hayatını kaybedenlerin yakınları başta olmak üzere tüm Rus Milleti ve devletine başsağlığı diliyoruz.

Türk milleti ve Vatan Partisi olarak Rusya’nın her zaman yanındayız. Rusya devletinin bu acı olayın etkilerinden en kısa sürede kurtularak eski günlerine kavuşacağına inancımız tamdır.

En içten saygı ve selamlarımla,

Doğu Perinçek

Genel Başkan

Vatan Partisi"

ulusal.com.tr

# rusya # Putin # Doğu Perinçek # mektup