Kardeşlik Köprüsü kampanyası tamamlandı

Vatan Partisi Öncü Kadın'ın Şırnaklı çocuk ve gençler için başlattığı ''Kardeşlik köprüsü'' kampanyası tamamlandı. Kampanya kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ayakkabı, binlerce kitap, kıyafet, kırtasiye ve oyuncak toplandı. Eşyaları taşıyan yardım TIR'ı Ankara'dan Şırnak'a uğurlandı.

Kardeşlik Köprüsü kampanyası tamamlandı

Haber: Buse Gençtürk Kamera: Uğur Pideci

Vatan Partisi Öncü Kadın'ın Şırnaklı gençler ve çocuklar için başlattığı yardımkampanyası sona erdi. Kampanya kapsamında kolilerce kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve kırtasiye malzemesi toplandı.

Kitaplar, oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, kıyafetler ve ayakkabılar. Tüm bunlar PKKterör örgütünün temizlendiği Şırnak'taki çocuk ve gençlere merhem olacak.

Toplumun her kesiminin sorunlarına çözüm getiren Öncü Kadın'ın Türkiye'nin dört bir yanında topladığı yardımlar Ankara'da TIR'a yüklendi. TIR, Ankara'dan Şırnak'a yola çıktı.

Öncü Kadın il örgütlerinin topladığı yardımlar, Şırnak'a kardeşlik köprüsü oluşturacak.

Kampanyaya omuz veren gönüllülerin sıcak mesajları da dikkat çekti. Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, o mesajları Ulusal Kanal'a anlattı

- 6 yaşındaki İstanbul'dan Bigem isimli kızımız kendi oyuncaklarını Şırnaklı kardeşlerine göndermiş. “Sizleri çok seviyoruz” demiş. 95 yaşındaki Mualla teyzemiz yelek, atkı örmüş. Emekli öğretmenlerimiz kitaplarını göndermiş ve kendi notlarını yazmış. Naciye öğretmen, Şırnaklı çocuklara kendi hayallerinden koşmalarını öğütlemiş.

- Şırnak'a kardeşlik köprüsü kampanyamızı tamamladık.

- Parti örgütümüz, muhtarlarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine gidecek. Oradan gelen bilgileri de kampanyaya katkı sunan kardeşlik elini uzatan vatandaşlarımıza an be an ileteceğiz. 0-18 yaş grubundaki çocuklarımıza hitap eden bir kampanya yaptık.

- 2 güne ulaşmış olacak. Hem parti üyelerimiz hem dostlarımız kardeşlik ellerini Şırnak'a uzattılar. Bu kampanya terörün açtığı ekonomik ve psikolojik yaraları sarmak amacıyla yapılıyordu. Kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için yapılıyordu ve amacına ulaştı.

# ankara # pkk # vatan partisi # kampanya # terör örgütü # şırnak # Tır # Köprü # yardım # kırtasiye # meltem ayvalı # ayakkabı # genç # öncü kadın # oyuncak