Erdoğan sesinin telif hakkını alıyor

Ses kayıtlarının internette yayınlanmasından sonra bunların montaj olduğunu söyleyen Erdoğan, ses kayıtlarının internette yayımlanmasının önüne, sesinin telif hakkını alarak geçecek.

Erdoğan sesinin telif hakkını alıyor

Rüşvet ve Yolsuzluk kayıtlarıyla zor duruma düşen Tayyip Erdoğan, ses kayıtlarının internette yayımlanmasının önüne, ses hakları alınarak geçilecek. Halka açık konuşmalar hariç kayıtlar telif kapsamına girecek.

Çıkan ses kayıtlarını engellemek için önce sosyal medyayı yasaklamakla tehdit eden ancak başaramayacağını anlayan Erdoğan böylelikle dünyanın en büyük video paylaşım sitesine karşı yasal süreç başlatarak bu ses kayıtlarının kaldırılmasını ve bir daha yayınlamamasını sağlama yolunu seçmiş gözüküyor.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen haber 7 sitesinde yer alan habere göre, böylelikle kendi sesinin yer aldığı ses kayıtları ve videolar izinsiz olarak internet ve sosyal medya kanallarında kullanılamayacak. Kayıtların yayınlanmasında hiçbir sorumluluğu olmayan ancak yayılmasında büyük etkisi olduğu video paylaşım sitelerine Erdoğan böylelikle savaş açmış oluyor.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # internet # ses # telif hakkı