Denizli’nin en genç adayı Yadigar Özen'e büyük ilgi

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Yadigar Özen, Füsun Özçelik, Hüseyin Mercan, Mehmet İyice, Ufuk Akkaya ve parti üyelerinden oluşan heyet Kuşpınar, Kınıklı Yunusemre, Kaleiçi, Pelitlibağ pazarları ile İncilipınar kahvelerini ziyaret etti. Vatan Partisi’ni coşkuyla karşılayan yurttaşlar sorunlarını anlattı. Denizli’nin en genç adayı Yadigar Özen büyük bir ilgiyle karşılandı.

Denizli’nin en genç adayı Yadigar Özen'e büyük ilgi

Vatan PartisiDenizli milletvekili adayları Yadigar Özen, Füsun Özçelik, Hüseyin Mercan, Mehmet İyice, Ufuk Akkaya ve parti üyelerinden oluşan heyet Kuşpınar, Kınıklı Yunusemre, Kaleiçi, Pelitlibağ pazarları ile İncilipınar kahvelerini ziyaret etti. Vatan Partisi’ni coşkuyla karşılayan yurttaşlar sorunlarını anlattı. Denizli’nin en genç adayı Yadigar Özen büyük bir ilgiyle karşılandı.

KADINLAR: ÖNCE VATAN

Yunusemre pazarı ziyareti sırasında Yadigar Özen’in de çiftçi kızı olduğunu öğrenen bir kadın; “Bundan böyle sen de bizim kızımızsın, güleryüzünü Meclis’te görmek istiyoruz. Sizler Meclis’e girin ki gençlerimizin geleceği kurtulsun. Çalışıp çocuklarımızı okutuyoruz ama üniversite okusalar bile iş bulamıyorlar, çocuklarımızın geleceğinden kaygılıyız” diyerek Vatan’a destekleyeceğini söyledi.

Denizli’nin meşhur pazarlarından Kaleiçi pazarı ziyareti sırasında heyeti karşılayan Kürt kökenli bir esnaf; “Bizim dedelerimiz birlikte savaştılar, birbirimizden kız alıp verdik ve millet olduk. HDP’nin zor kuvvetiyle, silahlarıyla topladığı oyları bizi temsil etmiyor” sözleriyle propagandalara tepki gösterdi.

Ziyaretler sırasında gencinden yaşlısına, köylüsünden memuruna çok sayıda yurttaşla görüşen Vatan Partisi’ne en büyük destek ise kadınlardan geldi. “Bağda bahçede alınterimizle çalışıp üretiyoruz emeğimizin karşılığını alamıyoruz” diyen köylü kadınlara Vatan Partisi’nin çözümlerini anlatan Denizli milletvekili adayı Füsun Özçelik; “Bizim ülkemizin havası, suyu, kaynağı herşeyimize yeter.

Ükemizin kaynakları saraylara değil fabrikalara, iş yerlerine yatılırsa insanımız çalışır, parasını kazanır, alım gücü artar. Vatan Partisi iktidarında bunların hepsini yaşayacağız” dedi.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # denizli # ufuk akkaya # yadigar özen # Hüseyin Mercan