İstanbul'da hain saldırı! 1 polis şehit!

Türkiye bir kez daha şehit haberi ile yasa boğuldu. Gazi Mahallesi’nde, terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan’ın cenazesi için toplanan gruba müdahale sırasında vurulan polis memuru Muhammet Fatih Sivri şehit oldu.

İstanbul'da hain saldırı! 1 polis şehit!

Türkiye dün akşam teröre bir şehit daha verdi.

Olay Gazi mahallesi 1411 Sokakta meydana geldi

Burada yapılan izinsiz gösterilere müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, bir binaya giren göstericileri gözaltına almak için harekete geçti.

Bu sırada kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler, polise silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucu polis memuru Muhammet Fatih Sivri ağır yaralandı.

Taksim İlk Yardım Hastanesine kaldırılan Sivri yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirerek şehit düştü. Şehit Polis Sivri için Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Acı haberi alarak evlatlarının cenazesini almaya giden ailesi ve devre arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok katıldı. Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, “Hiçbir zaman şanlı bayrağı gönderden indirmeyeceğiz. Çok arzu ederdim dün akşam Muhammet’în yerine şehit olmayı” dedi. Tören sonrasında şehidin cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kırıkkale'ye götürüldü. Şehit polis Muhammet Fatih Sivri’nin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Nokta camiinde kılınacak namazdan sonra Kırıkkale şehitliği’nde toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # gazi mahallesi