Türkiye-İzlanda Milli maçı hangi kanalda saat kaçta? 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı

Türkiye İzlanda Milli maçı bu akşam oldukça kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturacak. 2018 Dünya Kupası yolunda Türkiye bu akşam Yeni Eskişehir Stadında İzlanda ile kıyasıya mücadele edecek. Türkiye A Milli Takımımız bu akşam İzlanda karşısında mutlak galibiyet için sahada olacak. İzlanda ile karşı karşıya gelecek olan ay yıldızlı ekibimizde iki oyuncu kadrodan çıkarıldı. Serdar Aziz ve Cengiz Ünder, İzlanda maçının 18 kişilik maç kadrosuna yer almıyor. Peki, Türkiye İzlanda Milli maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye-İzlanda Milli maçı hangi kanalda saat kaçta? 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı

2018 FIFA Dünya Dünya Kupası I Grubu Avrupa Elemelerinde Türkiye A Milli takımımız bu akşam İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Yeni Eskişehir Stadında oynanacak maçı Polonya Futbol Federasyonundan Szymon Marciniak yönetecek. Türkiye, İzlanda karşısında galibiyet alıp gruplarda son 2 maç kala rahat bir nefes almak istiyor. Peki, Türkiye İzlanda Milli maçı hangi kanalda saat kaçta?

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9. maçı için karşı karşıya gelecek olan Türkiye ve İzlanda bu akşam Eskişehir'deki Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Mehmet Topal, Çağlar, Caner, Oğuzhan, Nuri Şahin, Cenk Tosun, Emre Belözoğlu, Arda, Burak

İzlanda: Haldarsson, Saeversson, Sigurdsson, Ingason, Magnusson, Gudmundsson, Gunnarsson Bjarnason, Gislasson, G. Sigurdsson, Bodvarsson

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye'nin, Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'na doğrudan katılabilmesi için grubu 1'inci sırada tamamlamak zorunda. İkincilikte ise, play-off oynaması yüksek ihtimal. A Milli Takımın play-off oynaması için gruplar arasındaki en kötü ikinci takım olmaması gerekiyor.

I Grubu'nda 14 puanla 3'üncü sırada bulunan Türkiye'nin son iki maçını da kazanması halinde grubu ilk iki sırada tamamlaması garanti. Grup liderliği için en kesin yol Ukrayna'nın Kosova deplasmanında puan kaybı yaşayıp son maçta Hırvatistan'ı yenmesinden geçiyor. Ukrayna'nın son iki maçını kazanması halinde ise liderlik için genel averaja bakılacak. Şuan için Türkiye genel averajda attığı gol sayısının 12 olması sebebi ile Ukrayna'nın üstünde yer alıyor. Ukrayna ise grupta 11 gol attı.

İKİ MAÇI KAZANIRSAK EN KÖTÜ PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ

A Milli Takım kalan iki maçını kazanması halinde en kötü ihtimalle grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı elde edecek. Dünya Kupasına Avrupa'dan ev sahibi olan Rusya dışında 13 takım yer alacak. 13 takımın 9'u, grup aşamalarını lider olarak tamamlayan takımlar olacak. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan 9 takım ise topladıkları puanlara göre kendi aralarında sıralanacak. Bu 9 takım arasında en son sırada yer alan, yani 'en kötü ikinci' takım play-off oynayamayacak. Geri kalan 8 takım ise play-off oynama hakkı elde edecek. İki ayaklı play-off eşleşmelerini kazanan dört takım, Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazanacak.

ARDA TURAN 100. MAÇINA ÇIKACAK

Deneyimli futbolcu, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda karşısında forma giymesi durumunda, A Milli Takım ile 100. maçına çıkacak. Arda Turan, A Milli Takım ile çıktığı 99 maçta 17 kez gol sevinci yaşadı. A Milli Futbol Takımı, Arda Turan'ın forma giydiği 99 maçta 57 galibiyet, 24 mağlubiyet ve 18 beraberlik aldı - Arda, İzlanda karşısında sahaya çıkması halinde A Milli Takım forması ile 100 maça çıkan 4. oyuncu olarak tarihe geçecek./Sporarena

# türkiye # İzlanda