Firari FETÖ'cüler Emre Uslu ve Adem Yavuz Arslan ABD'de Hakan Atilla davasında

Firari FETÖ'cülerden Emre Uslu ile Adem Yavuz Arslan Nev York'ta Atilla Davası'nın görüldüğü mahkeme salonundan ayrılmıyor. Davayı yerinde takip eden FETÖ'cüler sosyal medyadan Türkiye aleyhinde propaganda yapıyor

Amerika'da Atiilla Davası devam ederken, mahkeme salonundan ayrılmayan iki kişi dikkatleri üzerine çekti; Emre Uslu ve Adem Yavuz Arslan.

Firari FETÖ'cüler duruşmaları mahkeme salonundan takip ediyor, sosyal medyadan da anlık paylaşım yapıyor.

Sosyal medyadan Türkiye aleyhine propaganda yapan FETÖ'cüler adeta "karalama kampanyası" başlattı. Bu durum dava üzerindeki 'FETÖ bağlantısı' iddialarını da güçlendirdi.

Duruşmaları birkaç gündür takip eden FETÖ firarilerinden Aslan görüntülendiğini fark edince olay yerinden uzaklaşırken Uslu, mahkeme binası önünden yayın yaptı.

Emre Uslu'nun adı, dönemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili İrfan Fidan tarafından hazırlanan 10 bin 529 sayfalık "Selam Tevhid" soruşturması iddianamesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile birlikte firari sanıklar arasında geçiyor.

FETÖ’nün medya imamlarından olan ve 2014’te ABD’ye kaçan FETÖ'nün eski basın organlarından Zaman ve Bugün gazetesi ile Aksiyon dergisinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Adem Yavuz Arslan hakkında da birçok davadan dolayı yakalama kararı bulunuyor. Arslan'ın adı son olarak Hrant Dink davasında geçmiş ve FETÖ elebaşı Gülen'le birlikte hakkında yakalama kararı verilmişti.

ulusal.com.tr

# fetö # hakan atilla # Emre Uslu