Kayseri ve Düzce'de okullar tatil mi? (10 Şubat 2020 Pazartesi)

Kayseri ve Düzce'de etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava yüzünden Düzce'de ve Kayseri'de okullar tatil ilan edildi mi? Öğrencilerin beklediği haber duyruldu...

Kayseri ve Düzce'de okullar tatil mi? (10 Şubat 2020 Pazartesi)

Kayseri ve Düzce'de okulların tatil olmasını bekleyen öğrenciler, hamileler ve engelli vatandaşlar valiliklerden gelecek haberleri bekliyordu. Valiliklerden, beklenen açıklama geldi.

Düzce'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde bugün eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının kent genelinde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Yoğun kar yağışı, buzlanma ve don olaylarının ulaşımda aksamalara neden olabileceği göz önünde bulundurularak, 10 ŞubatPazartesi günü, merkez ilçe ve tüm ilçelerimizdeki okul öncesi, ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." ifadesine yer verildi.

Kamuda çalışan engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı aktarılan açıklamada, halk eğitim kurslarına da bir gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde kar yağışı nedeniyle okulların bugün tatil edildiği bildirildi.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Şubat Pazartesi ilçedeki tüm okullarda eğitime ara verildiği ifade edildi.

ulusal.com.tr

# düzce # kayseri # pazartesi # okullar tatil mi # 10 Şubat