Manisa'da büyük depremler oluyor

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Manisa'nın Selendi ilçesinde saat 16.09'da yerin 5 kilometre derinliğinde 5.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'a göre ise depremin büyüklüğü 4,9. Öte yandan depremler Manisa'nın yanı sıra İzmir, Bursa, Aydın, Balıkesir, Uşak, Bilecik, Denizli, Çanakkale, Kütahya, Sakarya ve Afyonkarahisar'da da hissedildi. Manisa'da saat 17.12'de ikinci deprem oldu. 5,2 büyüklüğündeki deprem sonrası panik yaşandı. Selendi ilçesinde saat 17.39'da 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu.​

Manisa'da büyük depremler oluyor

Güncelleme 20.47- ManisaSelendi'de saat 20.47'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem yerin 5.2 km derinliğinde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre Manisa'nın Selendi ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'a göre ise depremin büyüklüğü 4,9.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Manisa'nın Selendi ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 16.09'da olan depremin derinliğinin 5 kilometre olduğu açıklandı.

AFAD: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4,9

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre ise Selendi'de olan depremin büyüklüğünün 4,9 olduğu belirtildi.

Yerin 8,81 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin saati olarak 16.09 denildi.

BİR DEPREM DAHA

Meydana gelen ikinci depremin merkez üssünün Şehzadeler ilçesi olduğu belirlendi.

AFAD verilerine göre ikinci deprem 4.9 büyüklüğünde oldu. Yerin 6,92 kilometre derinliğinde olan depremin saatinin 17.12 olduğu aktarıldı.

Kandilli Rasathanesi ise depremin yerin 10 kilometre derinliğinde olduğunu belirtti.

5.1 büyüklüğündeki depremin saat olarak 17.12'de meydana geldiği ifade edildi.

Depremler Manisa'nın yanı sıra İzmir, Bursa, Aydın, Balıkesir, Uşak, Bilecik, Denizli, Çanakkale, Kütahya, Sakarya ve Afyonkarahisar'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Selendi ilçesinde saat 17.39'da 3.7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu.​

İZMİRLİLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Yaklaşık 15 saniye süren sarsıntı sonrası halk panik halinde sokaklara dökülürken, yetkililerden konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

ulusalkanal.com.tr

# deprem # Manisa # selendi