Meclis'te yumruklu kavga

Meclis'te yine kavga çıktı. Dershanelerin kapatılması ile ilgili yasa tasarısı görüşmelerinde AKP ve CHP milletvekilleri birbirine girdi. Yüzüne ve bacağına darbe alan CHP Kayseri Milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu, hastaneye kaldırıldı.

Meclis'te yumruklu kavga

Dershanelerin kapatılması ile ilgili yasa tasarısının görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu’nda AKP ve CHP milletvekilleri yumruklaştı.

Görüşmeler sırasında önce tartışmalar ve laf atmalar başladı. Tartışmalar sürerken AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk’ün üzerine yürüdü.

Milletvekilleri bir anda iktidar ile anamuhalefet sıralarını birbirinden ayıran alanda toplandı. CHP’li milletvekilleri Ali Rıza Öztürk’ü dışarı çıkarmak isterken, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin de Öztürk’e, "Çık dışarı" diye bağırdı.

Öztürk’ün Şahin’i dışarıya çağırmasıyla milletvekilleri arasında arbede başladı. Kalabalığın arasında CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk yumruklaştı.

Külünk daha sonra CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na da yumruk attı. Arbede sırasında bacağına ve yüzüne darbe alan Kulkuloğlu hasteneye kaldırıldı.

ulusalkanal.com.tr

# AKP # meclis # chp # kavga # dershane