Elvan ailesi son kez konuştu: Biz yokuz artık

Berkin Elvan'ın ailesi savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olmasının ardından bir açıklama yaptı. Elvan ailesi, bundan sonraki aşamada davalarına kimsenin katılmamasını istedi. Açıklamada, "Eğer dava açılır ve yargılama yapılırsa, dosyamızı aile olarak sadece kendimiz takip edeceğiz. Hiçbir avukata ve hukuki desteğe ihtiyacımız yok" denildi.

Elvan ailesi son kez konuştu: Biz yokuz artık

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın öldürülmemesi için çaba harcadılar, ancak çabaları sonuç vermedi. Berkin Elvan'ın ailesi, kanlı eylemin ardından oldukça sert bir açıklama yayınladı.

Baba Sami Elvan sosyal medyada yeni bir açıklama yayınladı. Açıkalamada, "Artık davamızda kimseyi istemiyoruz" denildi.

"Ailemizin son açıklamasıdır" ifadelerine yer verilen açıklamada, davalara ölenlerin yakınları dışında kimsenin katılmaması istendi.

"Biz yokuz artık. Eğer dava açılırsa ve yargılama yapılırsa, dosyamızı aile olarak sadece kendimiz takip edeceğiz. Hiçbir avukata ve hukuki desteğe ihtiyacımız yok. Bu bir tepki değil. Bu hukukla aramızda artık kimse olmasın diye... Kimse bizim acımızı tam anlamıyor, kaldı ki nasıl anlatacaklar bunu mahkemeye... Biz bugüne kadar olduğu gibi orada olacağız ve davamızı takip edeceğiz. Sadece daha önce evladını kaybetmiş anne, babalar, aileler bizimle birlikte katılmak isterlerse davaya onları kabul edeceğiz"

Sami Elvan ve Gülsüm Elvan çifti, bundan sonra kimsenin burnu kanamasın analar ağlamasın diye mücadele edeceklerini vurguladı. Aile mesajın ardından sosyal medyada ki tüm hesaplarını kapatacaklarını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

# Mehmet Selim Kiraz # berkin elvan