Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evet çıkarsa hemen parlamentoya idamla ilgili karar taslağı gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da halka sesleniyor. Erdoğan, "16 Nisan inşallah evet ile sandıklar patladığı takdirde hemen parlamentoya idamla ilgili karar taslağı gelecek. Sayın Bahçeli evet diyor, Sayın Yıldırım da aynı. Kılıçdaroğlu da geçenlerde desteklerim dedi değil mi? Desteklemezse ne olur? Bir referandum da onun için yaparız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evet çıkarsa hemen parlamentoya idamla ilgili karar taslağı gelecek

CumhurbaşkanıErdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

İnanıyorum Pazar akşamı Urfa bir başka destan yazacak. Urfalı topraklarını işgalden kurtardı ama Urfalı’nın mücadelesi bitmedi. Urfa son 2 yıldır terörle mücadelede 15 şehit verdi. Ayrıca 15 Temmuz gecesi İstanbul’da 4 Urfalı kardeşimiz şehit oldu. Bu mübarek toprakları İngiliz’e Fransız’a bırakmayan Urfalı, terör örgütlerine de terk etmez değil mi?

16 Nisan inşallah evet ile sandıklar patladığı takdirde hemen parlamentoya idamla ilgili karar taslağı gelecek. Sayın Bahçeli evet diyor, Sayın Yıldırım da aynı. Kılıçdaroğlu da geçenlerde desteklerim dedi değil mi? Desteklemezse ne olur? Bir referandum da onun için yaparız. Demokraside bu işin sahibi kim? Millet millet. Benim önüme geldiğinde de ben bunu onaylarım.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # cumhurbaşkanı # şanlıurfa # idam