Feyzioğlu konuştu, Tayyip Erdoğan salonu terk etti

Danıştay'ın 146'ncı kuruluş yıldönümü töreninde, eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Başbakan Tayyip Erdoğan, kürsüden Türkiye'nin sorunlarını dile getiren Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na tepki gösterdi. Feyzioğlu'nun "hukuk" ve "adalet" çağrısına, Erdoğan "edepsizlik" diye çıkıştı. Feyzioğlu'nun yanıtı gecikmedi, "Edepsizlik yapan ben değilim" karşılığını verince Erdoğan, Gül ve Özel törenin yapıldığı salonu terk etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu konuştu, Başbakan Tayyip Erdoğan sinirlendi. Feyzioğlu devam etti, Erdoğan o sözlere tahammül edemedi. Danıştay'ın 146'ıncı kuruluş yıl dönümü töreni bu gerginliğe sahne oldu.

Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Orgeneral Necdet Özel ve Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu katıldı. Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ün konuşmasının ardından kürsüye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu çıktı. Ancak Feyzioğlu'nun konuşması Erdoğan'ı sinirlendirdi.

"Neyi yanlış konuşuyorum" sorusuna yanıt vermeyen Erdoğan, Feyzioğlu'na "Edepsiz" dedi. Feyzioğlu'nun yanıtı da gecikmedi.

Erodoğan bu kez ayağa kalktı. Hemen yanındaki Genelkurmay Başkanı da ayağa kalktı. Erdoğan yanındaki Abdullah Gül'e dönerek sözlerini sürdürdü.

Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e döndü, eliyle "çıkalım" işareti yaptı. Cumhurbaşkanı Gül ve Orgeneral Nejdet Özel, Erdoğan'ın arkasından salonu terk etti.

KONUŞMANIN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ!
# danıştay # salonu terk etti # Metin Feyzioğlu # tayy # p erdoğan # konuşmasının tamamı # edepsizlik