Dünya kupasında rakip Hollanda

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası yolunda ilk maçına çıkıyor. Ay-yıldızlılar eleme grubunun ilk maçında Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele 20.00'de başlayacak

Dünya kupasında rakip Hollanda

A Milli Futbol Takımı, DünyaKupası yolunda ilk maçına çıkıyor. Ay-yıldızlılar eleme grubunun ilk maçında Hollanda ile karşı karşıya geliyor. AtatürkOlimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele 20.00'de başlayacak.

Türkiye'nin ve dünyanın spor gündemi şu şekilde:

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası C Grubu'nda 25 Mart Perşembe günü oynanacak Rusya ile İzlanda maçını yönetecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Macaristan Futbol Federasyonundan Adam Farkas (Edım Farkas) olacak.

• Utah Jazz'a takas olan Ersan İlyasova ilk maçına çıktı. Jazz, deplasmanda Chicago Bulls'u 120-95 mağlup etti. Ersan İlyasova'nın karşılaşmada yaklaşık 3 dakika süre aldı.

• Dünya serbest dalışrekortmeni Şahika Ercümen, Moldova'da sıfır atık dalışı yaptı. Ercümen bu dalışla iklim krizi ve plastik atıklar ile sulardaki kirliliğe dikkat çekti. 22 Mart Dünya Su Günü'nde Komrat Gölü'ne dalan Şahika Ercümen, Gagavuzya'nın ilk kadın başkanı Irina Vlah ile bir araya geldi.

# spor # kupa # türkiye # rusya # atatürk # Hollanda # dünya kupası # dünya # fifa # milli takım # olimpiyat # müsabaka # Rekortmen # Gagavuzya # serbest dalış