Erol Aras son yolculuğuna uğurlandı

55 yaşında hayatını kaybeden eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’nın avukatı Erol Aras son yolculuğuna uğurlandı. Aras için meslektaşları Ankara Adliyesi’nde tören düzenledi. Törene Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu başta olmak üzere yargı camiasından önemli isimler de katıldı.

Erol Aras son yolculuğuna uğurlandı

28 Şubat davası avukatlarından Erol Aras son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara Barosu avukatlarından Erol Aras 13 Ocak’ta geçirdiği beyin kanaması sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Aras, yapılan tüm müdahalelere rağmen 15 Ocak tarihinde yaşamını yitirdi.

Avukat Aras, 28 Şubat Davasında yargılanan eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı’nın avukatlığını yapıyordu. Aras son olarak istinaf mahkemesine verdiği dilekçede Karadayı’nın sağlık durumunun iyi olmadığını belirtip davanın öne çekilmesini istemişti. Ulusal Kanal’a verdiği röportajda da 28 Şubat Davasının bir FETÖ kumpası olduğunu vurgulamıştı Aras.

55 yaşında yaşama veda eden Aras için 16 Ocak’ta Ankara Adliyesi’nde tören düzenlendi. Törene Aras’ın ailesinin yanı sıra Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile meslektaşları katıldı. Feyzioğlu törende kısa bir konuşma yaptı.

Meslektaşları, yakın arkadaşları da Aras’ı anlattı.

Adliyede yapılan törenin ardından Erol Aras Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

ulusal.com.tr

# ankara # Metin Feyzioğlu # ismail hakkı karadayı # Erol Aras