Vatan Partisi İzmir Milletvekili adayları ilçe ilçe gezmeye devam ediyor

Vatan Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Gazeteci-Yazar Ümit Zileli, CHP İzmir Eski İl Başkanı Avukat Turan Karakaş ve Güzelbahçe kurucu Belediye Başkanı Eczacı Hülya Yarbuz seçim çalışmaları kapsamında Narlıdere’de esnaf ve huzurevi ziyaretlerinde bulundu

Vatan Partisi İzmir Milletvekili adayları ilçe ilçe gezmeye devam ediyor

Vatan Partisi Narlıdere İlçe Örgütü’nün yeni binasının açılışını gerçekleştiren adaylar daha sonra Narlıdere Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada yoğun ilgiyle karşılanan adaylar huzurevi sakinleriyle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

‘Çocuklarımızın ve Torunlarımızın İyi Bir Ülkede Yaşaması İçin Oylarımız Vatan Partisi’ne’

Uzun yıllardır CHP’yi desteklediklerini ama artık Atatürk ve Altı Ok çizgisinden uzaklaşan CHP yerine Vatan Partisi gibi sağlam bir programa sahip partinin seçimlere girecek olmasından mutluluk duyduklarını söyleyen huzurevi sakinleri, “Biz burada tüm gün televizyon izliyoruz, gazete okuyoruz. Ulusal Kanal’ı ve Aydınlık Gazetesi’ni de takip ediyoruz. Doğru yolda ilerliyorsunuz. Biz artık yaşlandık ama gençler için iyi bir ülke gerekiyor. Görüyoruz ki bunu da sadece siz yapabilirsiniz. Çocuklarımızın ve torunlarımızın iyi bir ülkede yetişebilmesi için oylarımızı size vereceğiz” şeklinde konuştu. Yaşlılar aynı zamanda Vatan Partisi adayları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Huzurevi ziyaretinin ardından Narlıdere esnafını ziyaret eden Vatan Partisi milletvekili adayları Ümit Zileli ve Turan Karakaş esnafın sorunlarını dinledi. Vatan Partisi’nin Üreten Türkiye programından bahseden adaylar, esnafın sıkıntılarını gidereceklerini ve rant sağlamak amacıyla değil yurttaşların kalkınması, evlerine ekmek götürebilmesi için çalışacaklarını belirterek esnafların desteğini topladı.

Dinlenmek için bir kahvehaneye oturan milletvekili adayları burada da vatandaşlar ile sohbet etti. Televizyonda haberleri izlerken sürekli HDP ve AKP’yi gördüklerini söyleten yurttaşlar, “Artık AKP ve HDP’yi görmeye tahammülümüz kalmadı. Sizin partinizi her ne kadar göstermek istemeseler de biz sizi gayet iyi biliyoruz ve takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi adayları geçtiğimiz gün de Güzelbahçe pazarını ve Güzelbahçe Esnaf Odası’nı ziyaret ederek halkın sorunlarını dinlemişti.

# ümit zileli # vatan partisi izmir # turan karakaş # hülya yarbuz