Vizyonda bu hafta

Bu hafta 4'ü yerli, 9 film sinema perdesinde...

Suç ve gerilim severler için bu hafta "Game of Thrones" ve "The Hunger Games" serisinin yıldızlarından Natalie Dormer'ın başrolünde oynadığı "Karanlıkta" vizyonda. Görme engelli bir piyanist olan Sofia'nın, üst komşusu Veronique'nin şüpheli bir cinayete kurban gitmesiyle alt üst olan hayatını anlatan filmin yönetmenliğini Anthony Byrne üstlendi.

Jack London'ın 89 farklı dile çevrilmiş kitabı "Beyaz Diş" sinemaya uyarlandı. Alexandre Espigares tarafından sinemaya uyarlanan "Beyaz Diş" haftanın animasyon filmi olarak sinema severlerin karşısında.

Haftanın yerli yapımları "Yarım ile Yamalak";

"Benim Adım Osssman";

Ve "Milyonluk Kuş" komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Klasik bir Hollwood senaryosu bu kez Bollyvood senaryosu ile kaleme alındı. Kabir Khan'ın yönettiği "Sevginin Gücü" adlı film 2015 yapımı. Dram türündeki film, tedavisi için annesiyle çıktığı yolculuk sırasında kaybolan konuşma engelli beş yaşındaki bir çocuğun hikayesini anlatıyor.

Yunan sinemasının sevilen isimlerinden Yorgos Lanthimos'un yönettiği, "Köpek Dişi", Türkiye perdesinde. Dram türündeki film, üç genç kardeşin, dış dünyayla ilgili hiçbir şey bilmeden anne babalarıyla tutsak olarak yaşadıkları evden çıkacakları günü hayal etmelerini işliyor.

Korku perdesinde ise iki film var. Mümtaz Yıldırımlar'ın yönettiği; "Cin Çıkarması" ve Alper Mestçi'nin yazıp yönettiği "Siccin 5"...

ulusal.com.tr

# film # sinema # vizyonda bu hafta