Afrin Harekatı'nda 47. gün: Cinderes operasyonu bu gece başlıyor

Afrin Harekatı'nda 47. güne girildi. Harekat Cinderes bölgesinde yoğunlaştı. Kuşatma altına alınna Cinderes'teki terör hedefleri havadan ve karadan vuruluyor. Bölgeden son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2940 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. TSK ve ÖSO stratejik öneme sahip Kafr Cenne köyünü teröristlerden temizledi. Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığı bilgilere göre; bu gece Cinderes operasyonu başlıyor. Cinderes'in çevresi 7 noktadan kapatılırken, 2 çıkış noktasından insani yardım için koridor açılacak

Afrin Harekatı'nda 47. gün: Cinderes operasyonu bu gece başlıyor

Afrin Harekatı'nda 47. güne girildi. Harekat Cinderes bölgesinde yoğunlaştı. Kuşatma altına alınan Cinderes'teki terör hedefleri havadan ve karadan vuruluyor. Bölgeden son dakika haberler gelmeye devam ediyor.

CİNDERES OPERASYONU BU GECE BAŞLIYOR

TSK ve ÖSO'nun Suriye'nin Afrin kentinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda son dakika gelişmesi... Habertürk'ten Çetiner Çetin'in haberine göre, bu gece Cinderes operasyonu başlıyor. Cinderes'in çevresi 7 noktadan kapatılırken, 2 çıkış noktasından insani yardım için koridor açılacak. Askeri birliklerin intikali tamamlandı.

2940 TERÖRİST ETKİSİZ, 154 BÖLGE TEMİZLENDİ

Afrin'de şu ana kadar 2940 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklanırken 4’ü belde merkezi, 120’si köy, 30’u kritik nokta olmak üzere toplam 154 bölge kontrol altına alındı. TSK ve ÖSO Afrin merkezine 5 kilometre daha yaklaştı.

ulusal.com.tr

# zeytin dalı harekatı # afrin harekatı # cinderes