Fenerbahçe'ye kötü haber! Sloukas, Datome ve Bennett forma giyemeyecek

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında yarın Real Madrid deplasmanına konuk olurken, Kostas Sloukas, Luigi Datome ve Anthony Bennett bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'ye kötü haber! Sloukas, Datome ve Bennett forma giyemeyecek

Euroleague'de son 8'e kalmayı garantileyen ancak grup aşamasını en iyi konumda bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yarın akşam zorlu Real Madrid deplasmanında olacak ve 3 önemli oyuncusundan yararlanamayacak.

Kulüpten yapılan bilgilendirme açıklamasında Kostas Sloukas, Luigi Datome ve Anthony Bennett'ın bu mücadelede forma giyemeyeceği belirtildi.

Sakatlığından ötürü Şubat ayından bu yana forma giyemeyen, Kostas Sloukas bu maçın kadrosuna dahil edilmişti.

Açıklamada şöyle denildi:

"Fenerbahçemiz, Euroleague’de oynadığı son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. 21 Mart tarihinde Maccabi Fox’u konuk eden takımımız, son saniye basketiyle mücadeleyi 79-81 kaybetti. Bu maçtan iki gün sonra Anadolu Efes’e konuk olan Obradovic’in öğrencileri, Luigi Datome ve Kostas Sloukas’tan yoksun oynadığı maçtan 80-77’lik yenilgiyle ayrıldı. Fenerbahçe, Euroleague’de son iki haftaya 17 galibiyetle dördüncü sırada giriyor.

Ekibimiz, Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki son maçında ise Best Balıkesir ile deplasmanda karşılaştı ve parkeden 68-79’luk galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 14’e yükselten Fenerbahçe, 23 hafta sonunda 21 galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe’de tedavileri süren Kostas Sloukas, Luigi Datome ve Anthony Bennett, Real Madrid karşılaşmasında forma giyemeyecek."

# fenerbahçe # real madrid # Turkish Airlines Euroleague # Kostas Sloukas # Luigi Datome # Anthony Bennett