Liderlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Siyasi Parti Genel Başkanlarından 29 Ekim mesajları geldi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'yi 29 Ekim sabahı Ankara'da 1'inci Meclis önünde Andımızı okumaya çağırdı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de kutlama mesajı yayımladı.

Siyasi partilerin Genel Başkanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama mesajları yayımladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan mesajında, "Demokrasi yönünde katettiğimiz her mesafe şanlı geleceğimiz için yakılan bir ışıktır" ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı geldi. Yıldırım, "Cumhuriyet'imizin geleceği gençlerimizdir." vurugusu yaptı.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ise Türkiye'nin birliğinin hedef alındığı bir dönemden geçildiğini hatırlattı. "Yürüyen Cumhuriyet, Yürüyen Vatan, Yürüyen Emek" diyen Doğu Perinçek, 29 Ekim'de Türkiye Gençlik Birliği'nin yürüyüşüne dikkat çekti.

"Bu yürüyüş, Milletin Yürüyüşüdür. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun diyenlerin içinde olmak, bugünün mutluluğu, sorumluluğu ve görevidir."

"Vatan Savaşı, ancak Cumhuriyetle savunulur" diyen Perinçek, "Cumhuriyetin yürüyüşü, Vatanın yürüyüşüdür. Dün de öyleydi, bugün de öyle" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayımladığı mesajda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "kimsesizlerin kimsesi" olarak nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti'nin, bilimin hakiki yol göstericiliğini esas alan bir büyük medeniyet yürüyüşünü temsil ettiğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mesajında "Cumhuriyetimizin harcı, cumhurun ittifak ve irade haysiyetiyle karılmış, muhafaza ve müdafaası da yine bu duruş ve mücadele anlayışıyla sağlanacaktır" dedi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 1. Meclis'te partililerle bir araya gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından Cumhuriyeti kutladı.

# erdoğan # devlet bahçeli # Doğu Perinçek # mesaj # 29 ekim