Üreticiler Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ile çözümü konuşacak

Üreticiler, girdi maliyetleri düşürülsün, üretim artsın, çarşıya pazara bereket gelsin istiyor. Üretim merkezi Antalya’da,"Bademağacı Üretim Devrimi Kurultayı"na işte bu talepler taşınacak.

Üreticiler Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ile çözümü konuşacak

Üreticiler, üretimin önündeki engelleri anlatıyor. Vatandaşlar, alım güçlerinin giderek azaldığını söylüyor. Çözüm, Vatan Partisi’nin Üreticilerin Milli Hükümeti programıyla geliyor. Genel Başkan Doğu Perinçek, Antalya’da üreticilerle çözümü konuşacak.

Antalya’da, tüm üretim alanlarında en büyük sorun sürekli artan girdi maliyetleri.

Girdi maliyetleri, sürdürülebilir tarım üretiminin önündeki en büyük engel. Çiftçi daha çok üretmek ve böylece vatandaşın daha ucuza tüketmesini istiyor. Ancak girdi maliyetleri nedeniyle her yıl birçok üretici, ya ektiği biçtiği alanı küçültüyor ya da ekmekten vazgeçiyor.

Üreticiler girdi maliyetlerinin düşürülmesini ve üretimlerinin artması için destek talep ediyor.

Tıpkı Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Döşemealtı Dağbeli’ndeki üreticilerin de yakıcı sorunları ve talepleri bunlar. Dağbeli ile birlikte Döşemealtı’nın tüm köyleri Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılacağı Üretim Devrimi Kurultayına bu sorunlara çözüm talebiyle hazırlanıyor.

Vatan Partisi Döşemealtı İlçe Başkanlığı da üreticilerle temaslarını tek tek kuruyor. Vatandaşları çözüm meydanına davet ediyor.

# vatan partisi # üretici # Doğu Perinçek # Vatan # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # vatan partisi genel başkanı