Acun Ilıcalı etkilendi, Demet Özdemir ağladı... İşte o anlar...

Demet Özdemir, yeni projesini anlatırken gözlerinin dolmasına hakim olamadı... TV8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'a katılan Acun Ilıcalı ve Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir'in hikayesini anlattı.

Acun Ilıcalı etkilendi, Demet Özdemir ağladı... İşte o anlar...

Yeni projesi ile ekranlara dönen Demet Özdemir, yıldızının parladığı Erkenci Kuş dizisinden sonra gelen senaryoların içinde en etkili olanının Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaryosu olduğunu söyledi.

Dizide, iki anne arasında kalan evlatlık bir kızı canlandıran Özdemir özellikle öz annesini canlandıran Gülseren karakterinin onu hikayeye ısıttığını ve her sahnenin vurucu olduğunu söyleyerek yeni projesiyle ilgili hislerini paylaştı.

Eser Yenenler Show'un özel bölümüne konuk olarak samimi açıklamalarda bulunan Özdemir'e, Acun Ilıcalı da eşlik etti. Ilıcalı da, Doğduğun Ev Kaderindir senaryosunun nasıl projeye dönüştürüldüğünü anlattı.

Demet Özdemir'in,doğum günü sahnesini anlatırken gözlerinin dolması da seyircilerin gözünden kaçmadı.

"Dizinin ilk bölümündeki her sahne çok vurucuydu. Ama Zeynep'in annesiyle doğum gününde karşılaştığı sahnede çok etkilendim. Sahnede hiç konuşamıyorum, anne çok zor durumda ama arkasından gidemiyorum. O anda diğer anne içeride. Çok duygulandığım bir sahne oldu" diyerek en duygulandığı sahneyi bu sözlerle izleyiciyle paylaştı.

Demet Özdemir ve Acun Ilıcalı'nın eğlenceli anları ise böyle ekrana geldi.

ulusal.com.tr

# acun ılıcalı # demet özdemir # eser yenenler show