Teoman Alili için siyaset dünyasından başsağlığı mesajları

Teoman Alili’nin ölüm haberi sonrası siyaset camiası başta olmak üzere pek çok isim, Alili için baş sağlığı mesajları yayınladı.

Teoman Alili için siyaset dünyasından başsağlığı mesajları

''VEFATINI BÜYÜK ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM''

• Fahrettin Altun / Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun

- Ulusal Kanal Ana Haber sunucusu Teoman Alili’nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.

- Teoman Alili’ye Allah’tan rahmet; ailesine, çalışma arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

''ULUSAL KANAL CAMİASINA VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM''

• Metin Külünk / AK Parti Eski İstanbul Milletvekili:

- Ulusal Kanal Ana Haber sunucusu Teoman Alili’nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Teoman Alili’ye Allah’tan rahmet; ailesine,ulusal kanal camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

''GAZETECİLERİN SESİ OLAN KARDEŞİM''

• Atilla Sertel / Eski TGF Başkanı ve CHP İzmir Miiletvekili:

- FETÖ’cülerin zulmüne karşı direnen Silivri tutsaklarının sesi olan gazeteci kardeşim Teoman Alili Covit 19 nedeniyle vefat etmiş. Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Emekli Tuğgeneral Hava Pilot Ramiz İlker, Ulusal Kanal yayınına katıldı, Teoman Alili’nin vefatına duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

''MEKANI CENNET OLSUN''

• Fatma Şahin / Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı:

- Teoman Alili'ye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Ulusal Kanal çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

''SİLİVRİ ZULMÜNE KARŞI MÜCADELEDE HEP EN ÖNDE İDİ''

• Tuncay Özkan / CHP İzmir Milletvekili:

- Gazeteci Teoman Alili, Silivri zulmüne karşı mücadelede hep en önde idi. Kovid-19 aramızdan almış. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

CHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, ekonomist Bartu Soral’ın da bulunduğu siyaset ve basın dünyasından pek çok isim baş sağlığı mesajları yayınladı.

Vatan Partisi neferi, Ulusal Kanal Ana haber Sunucusu Teoman Alili’nin vefatının ardından sosyal medyada çok sayıda mesaj paylaşıldı. Teoman Alili etiketi uzun süre gündem oldu.

# chp # türkiye # diyarbakır # hdp # vatan partisi # ulusal kanal # Doğu Perinçek # gazete # dsp # başsağlığı # teoman alili