İşte F Tipi'nin kumpaslardaki görevi!

Hedef alınan komutan Tümgeneral Ahmet Yavuz Balyoz kumpasını soruşturan savcılığa verdiği ifadenin tamamına ulusalkanal.com.tr ulaştı.

İşte F Tipi'nin kumpaslardaki görevi!

Hedef alınan komutan Tümgeneral Ahmet Yavuz Balyoz kumpasını soruşturan savcılığa verdiği ifadenin tamamına ulusalkanal.com.tr ulaştı.

Kapatılan özel görevli mahkeme tarafından 18'er yıl hapis yıl cezasına çarptırılan Tümgeneral Ahmet Yavuz ve soruşturma savcısına mağdur olarak geçen pazartesi ifade verdi. F-tipi görevlilerin kumpaslardaki rollerine dikkat çeken Tümgeneral Yavuz, "örgütsel bir saldırı söz konusu" diyerek tespit ettiği isimleri soruşturma savcısı ile paylaştı.

İşte Tümgeneral Ahmet Yavuz'un 24 Kasım 2014 tarihinde kumpas soruşturmasını yürüten savcıya verdiği ifadenin tamamı

Yaşadıklarım bana bir örgüt ile karşı karşıya olduğumuzu göstermiştir. Çünkü organize ve her taraftan aynı anda üstümüze gelen bir yapıyla karşı karşıya kaldık. Bu yapının medya, yargı, emniyet ve bürokrasi ayaklarının olduğunu gördük.

Bu süreçte aleyhimize kurulan kumpasta görev aldığını değerlendirdiğim ya da bu örgüte bir menfaat bağıyla hizmet eden kişileri tanıdım. Bunların işledikleri suçlara ilişkin olarak daha önce yazılı ifade vermiş olan kumpas mağduru Balyoz sanıklarının öne sürdükleri bütün gerekçe ve delillendirmelere katılıyorum.

Öte yandan dün basına yansıdığı gibi mahkumiyete gerekçe yapılan Gölcük Donanma aramasında el koyulan 5 no’lu harddiskin üzerinde parmak izi araştırılması yapılması talebine rağmen bu araştırma yapılmamıştır. Hatta, parmak izinin ortaya çıkmaması için parmak izine ait belgelerin ilgisiz bir soruşturma dosyasına aktarıldığı öğrenilmiştir. Bunun sebebi gerçeğin açığa çıkmasını önlemektir.

Ayrıca yargılama sırasında, avukatlarımca defalarca delillerimin toplanması talebinde bulunulmasına rağmen delillerimi toplamayan kapatılan 10. Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri açıkça görevlerini kötüye kullanmışlardır.

Bu kapsamda aşağıdaki şahıslardan şikayetçiyim :

ÖRGÜTÜN MEDYA AYAĞI

1. Mehmet Baransu. Kumpası başlatan Balyoz haberini ve askerlerle ilgili birçok haberi yapan gazetecidir. Sahteciliklerin ortaya çıkmasından sonra kumpasın devam edebilmesi için Taraf gazetesinde uzun bir yazı dizisi kaleme almıştır.

2. Yasemin Çongar. Kumpası başlatan Balyoz haberini yapan gazetecilerden ve askerler aleyhine sayısız kasıtlı habere imza atan Taraf Gazetesi’nin yöneticilerindendir.

3. Ahmet Altan. Askerler aleyhine sayısız kasıtlı habere imza atan Taraf Gazetesi’nin yöneticilerindendir.

4. Emre Uslu. Kumpası savunmak için sayısız köşe yazısına imza atmış gazetecidir. Yurtdışında yaşamaktadır.

5. Nazlı Ilıcak. Kumpası savunmak için sayısız köşe yazısına imza atmış gazetecidir. Aynı zamanda kumpasın televizyonlardaki devamlı savunucularındandır. Her hafta kumpas mağdurları aleyhine televizyonda kasıtlı yanıltıcı beyanlarda bulunmuştur.

6. Alper Görmüş. Kumpası savunmak için sayısız köşe yazısına imza atmış gazetecidir. Kumpası canhıraş bir şekilde savunmak için sayısız köşe yazısına imza atmıştır.

7. Hanım Büşra Erdal. Zaman Gazetesi muhabiridir. Balyoz yargılamalarında hazır bulunmuş ve sanıklar aleyhine sayısız kasıtlı ve gerçeğe aykırı habere imza atmıştır.

8. Ekrem Dumanlı. Zaman Gazetesi genel yayın yönetmenidir. Kontrolündeki Zaman Gazetesi vasıtasıyla kumpas mağdurları aleyhine sayısız kasıtlı ve gerçeğe aykırı habere imza atmıştır.

9. Hüseyin Gülerce. Zaman Gazetesi’nin eski gazetecilerindendir. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine sayısız kasıtlı ve gerçeğe aykırı köşe yazısına imza atmıştır.

10. Ahmet Gündel. Emekli cumhuriyet savcısıdır. Televizyonlardaki kamuoyunu yönlendirme faaliyetleriyle kumpas mağdurları aleyhine sayısız kasıtlı ve gerçeğe aykırı beyanda bulunmuştur.

11. Gültekin Avcı. Bugün Gazetesi gazetecilerinden ve eski savcıdır. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine sayısız kasıtlı ve gerçeğe aykırı köşe yazısına imza atmıştır.

12. Adem Yavuz Arslan. Star ve Bugün Gazetesi gazetecilerindendir. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine sayısız kasıtlı ve gerçeğe aykırı köşe yazısına imza atmıştır. Yurtdışında yaşamaktadır.

ÖRGÜTÜN EMNİYET AYAĞI

13. Ali Fuat Yılmazer. Eski emniyet istihbarat şube müdürüdür. Bugün TV’de yayınlanan röportajlarında kamuoyunda kumpas olarak kabul edilen tüm davalarda başat rol üstlendiğini beyan etmiştir. Silivri Cezaevi’nde tutukludur.

14. Yurt Atayün. Eski İstanbul emniyet terörle mücadele şube müdürüdür. Balyoz davasında polislerin tüm faaliyetlerini yönlendiren ve kontrol eden şahıstır. Silivri Cezaevi’nde tutukludur.

15. Balyoz davası fezlekelerinde sicil numaraları ile hazırlayan olarak görünen tüm polisler.

ÖRGÜTÜN YARGI AYAĞI

16. Bilal Bayraktar. Balyoz soruşturma savcılarındandır.

17. Mehmet Berk. Balyoz soruşturma savcılarındandır.

18. Mehmet Ergül. Balyoz soruşturma savcılarındandır. Sanıklar lehine belgeleri dosyadan kasıtlı olarak çıkarmıştır.

19. Süleyman Pehlivan. Balyoz soruşturma savcılarındandır. Sanıklar lehine belgeleri dosyadan kasıtlı olarak çıkarmıştır.

20. Ali Haydar. Balyoz soruşturma savcılarındandır. Sanıklar lehine belgeleri dosyadan kasıtlı olarak çıkarmıştır.

21. Mehmet Murat Yönder. Balyoz soruşturma savcılarındandır. Sanıklar lehine belgeleri dosyadan kasıtlı olarak çıkarmıştır.

22. Hüseyin Ayar. Balyoz soruşturma savcılarındandır.

23. Askeri Savcı Hk.Alb. Bülent Münger. Eski Askeri Savcıdır. Gazeteci Mehmet Baransu’ya gizli belgeleri göstermiş, kumpas mağdurları aleyhine kasıtlı gerçeğe aykırı askeri bilirkişi raporu düzenlenmesini sağlamıştır.

24. Fikret Seçen. Gölcük Donanma’da yapılan aramayı başlatımış katılmış ve eliyle koymuş gibi bir karonun altından harddisk bulmuş Cumhuriyet savcısıdır.

25. Savaş Kırbaş. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış Balyoz duruşma savcısıdır.

26. Hüseyin Kaplan. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış Balyoz duruşma savcısıdır.

27. Murat Üründü. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Balyoz Mahkemesi üyesidir.

28. Ali Efendi Peksak. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Balyoz Mahkemesi üyesidir.

29. Davut Bedir. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Balyoz Mahkemesi üyesidir.

30. Ömer Diken. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Balyoz Mahkemesi başkanıdır.

31. Aytekin Özanlı. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten hukuka aykırı birçok işleme imza atmış, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Balyoz Mahkemesi üyesidir.

32. Ekrem Ertuğrul. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten onama kararı vermiş, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Yargıtay 9. Ceza Dairesi başkanıdır.

33. Hamza Yaman. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten onama kararı vermiş, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesidir.

34. Ahmet Toker. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten onama kararı vermiş, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesidir.

35. Fikriye Şentürk. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten onama kararı vermiş, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesidir.

36. Abdurrahman Kavun. Kumpas mağduru sanıklar aleyhine kasten onama kararı vermiş, gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmış, görevini kötüye kullanmış Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesidir.

37. Kanuna aykırı işlem yapan hakim ve savcılar hakkındaki şikayetlerimize hiçbir zaman olumlu cevap vermeyen ve görevlerini kötüye kullanan yargı görevlilerini açıkça koruyan HSYK görevlileri

ÖRGÜTÜN BÜROKRASİ AYAĞI

38. Hayrettin Bahşi, Erdem Alparslan, Tahsin Türköz.Kumpas mağduru Balyoz şüphelilerinin tutuklanmalarına ve daha sonra mahkum edilmelerine zemin hazırlayan gerçeğe ve bilime aykırı 1. Tübitak Raporu’nu hazırlayan Tübitak görevlileridir.

39. Burak Bayoğlu, Ünal Tatar, Yılmaz Çankaya. Kumpas mağduru Balyoz şüphelilerinin tutuklanmalarına ve daha sonra mahkum edilmelerine zemin hazırlayan gerçeğe ve bilime aykırı 2. Tübitak Raporu’nu hazırlayan Tübitak görevlileridir.

40. Gölcük ve Eskişehir Raporlarını Hazırlayan emniyet bilirkişileri polisler; Bekir Peker(255339), İsa Akyüz(255357), Muhammed Bağdat(260292), Hüseyin Koçer(272315), Kemal Gökbaş,Cengiz Koçak(268826), Tem. Şb Gör. 308844 ve Mustafa Eren 253441.

41. Nurdan Okur.BM Keyfi Tutuklamalar Çalışma Grubu’na kumpas belgelerinin imzalı olduğu şeklinde yanlış ve yanıltıcı bilgi veren Adalet Bakanlığı personelidir.

ulusalkanal.com.tr

# ifade # Ahmet Yavuz # ulusalkanal.com.tr