Zalim İstanbul final mi yapıyor? Zalim İstanbul 34. bölüm fragmanı izle... Zalim İstanbul 33. bölümde neler yaşandı?

Dün akşam yayınlanan Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde; Şeniz sonunda yaptıklarının karşılığını aldı... Çatıdan düşen Şeniz aynı Nedim'in durumuna düştü. Zalim İstanbul 34. bölüm fragmanı izle... Dizi final mi yapıyor? Şeniz felç kaldı!

Zalim İstanbul final mi yapıyor? Zalim İstanbul 34. bölüm fragmanı izle... Zalim İstanbul 33. bölümde neler yaşandı?

Zalim İstanbul'un dün akşam yayınlanan bölümünde; Köşke gelen bebek Ceren'in acısına acı katıyor. Bu durumda ise onun yaralarına şefkatli elleriyle dokunan Cemre oluyor.

Oya ise Nedim'e tüm gerçekleri anlatır. Nedim duyduklarının şoku ile sarsılır. Fakat Oya, Nedim'e anlattığı gibi masum değildir. Ceren'in bebeğini elleriyle bir başkasına vermiştir.

Cemre, hayallerini gerçekleştirmek için sahnelere geri döner. Onu en önden izleyen ise kalbinden bir an olsun çıkaramadığı Nedim'dir. Fakat Cemre'yi kalbinden çıkaramayan birisi daha vardır, o da Cenk... Cenk, gönderdiği bir çiçekle Cemre'ye tekrar kendisini hatırlatır.

Agah, Şeniz'i aramaya başlamıştır, Şeniz ise sahte bir kimlikle kaçma planları yapar. Agah sonunda Şeniz'in izini bulur ve her şeyini çocuklarına bırakıp Şeniz'den intikam almaya gider... İşler Agah'ın bir şey yapmasına gerek kalmadan ilerler ve senelerce Nedim'e işkence eden Şeniz, aynı Nedim gibi aşağı düşerek, felç kalır. Agah'ın, Şeniz'den alacağı intikam ise tam olarak burada başlar!

Dizinin final yapacağı söylense de yapımdan henüz verilen bir bilgi yok.

ZALİM İSTANBUL 34. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Zalim İstanbul # zalim istanbul fragman # zalim istanbul şeniz