Vatan Partisi HDP'nin kapatılması çağrısını yurt genelinde haykırdı: ''Meclis'te PKK istemiyoruz''

Vatan Partisi yurdun dört bir yanından teröre karşı mücadelede nihai adım için bir kez daha talebini yükseltti. İzmir’den Ardahan’a, Antalya’dan Samsun’a Vatan Partisi tüm il ve ilçe başkanlıkları ile, “HDP Kapatılsın” çağrısını yineledi.

Vatan Partisi HDP'nin kapatılması çağrısını yurt genelinde haykırdı: ''Meclis'te PKK istemiyoruz''

İzmir’den Ardahan’a, Antalya’dan Samsun’a Vatan Partisi tüm il ve ilçe başkanlıkları ile, “HDP Kapatılsın” çağrısını yineledi.

İzmir’in Kemalpaşa, Gaziemir, Bayraklı, Karabağlar, Urla ve Karşıyaka ilçelerinden “Meclis’te PKK İstemiyoruz. HDP Kapatılsın” sloganı yükseldi.

Vatan Partisi’nin 6 ilçeden yaptığı basın açıklamalarında, Gara saldırısının terör örgütü PKK’nın son çırpınışları olduğu vurgulandı.

İstanbul’daki toplantının adresi ise Gaziosmanpaşa oldu. Vatan Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı üyeleri Gara'daki şehitler için saygı duruşunda bulundu. Partililer, HDP’nin kapatılması için çağrı yaptı.

Vatan Partisi Antalya’da da, bölücü teröre karşı kesin zafer için bir kez daha haykırdı.

Vatan Partisi Kumluca, Manavgat, Gazipaşa ve Muratpaşa İlçe Başkanları, yaptıkları açıklamalarla, “Mecliste PKK İstemiyoruz. HDP Kapatılsın” talebini yineledi.

Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesinden de milletin talebi yükseltildi. Samsun’da Vatan Partisi İl Başkanı Haydar Çolak, Ardahan’da ise Vatan Partisi İl Başkanı Erdal Uygur, HDP’nin kapatılması gereğine dikkat çekti.

Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı ise, PKK terörüne tepki açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Sevgi Sannav, HDP’nin kapatılmasını istedi.

HDP kapatılsın eylemlerinin bir ayağı da Nevşehir oldu. Vatan Partisi İl Başkanı Meliha Atalay, HDP'nin Meclis'ten çıkarılması gerektiğini söyledi.

# izmir # hdp # antalya # terör örgütü pkk # vatan partisi # terör örgütü # doğu anadolu # eylem # karadeniz # hdp kapatılsın # ardahan # samsun # hdp pkk # pkk hdp # terör PKK # terör HDP # Vatan Partisi HDP # HDPnin kapatılması # Sevgi Sannav # Mecliste PKK istemiyoruz # Meliha Atalay