Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali yaptı! Bu haftanın birincisi kim oldu? 12 Haziran Cuma Zuhal Topal'da haftanın kazanan gelin ve kaynanası belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada izle

FOX ekranlarının sevilen gelin kaynana yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programının 8-12 Haziran haftasının sonuna gelindi. 12 Haziran Cuma günü sezon finali ile ekranlara gelen yarışmanın birincisi kim seçildi?

Zuhal Topal'la Sofrada sezon finali yaptı! Bu haftanın birincisi kim oldu? 12 Haziran Cuma Zuhal Topal'da haftanın kazanan gelin ve kaynanası belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada izle

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluştu, kıyasıya rekabet yaşandı. 12 Haziran Cuma gününde Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının sezon finali yaptığı öğrenildi.

Başarılı bir sezon geçirerek cuma günlerinin final bölümünü "prime time"da yayınlamayı başaran programın bu sezonun son birincisi belli oldu.

Büyük ödül için yarışan daha önceden birinci olan 5 gelin-kaynana en iyilerle yarışıp hünerlerini göstermek için bu hafta da Zuhal Topal'a konuk oldu. Daha önceki haftalarda seyirciler tarafından çok sevilen yarışmacılar iddialı yemekleri ile haftaya damgalarını vurdu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında koronavirüs nedeniyle konsept değişikliğine giderek 5 yarışmacı da aynı evde yarışmaya başladı.Programda sosyal mesafe önlemlerini aldıklarını sık sık vurgulanırken programın devam etmesi ile gelinler el lezzetlerini yarıştırmaya devam etti.

Bu haftanın sonuncusu 23 puanla Vahide oldu. Zübeyde ise 26 puan alarak dördüncü oldu. Bu haftanın üçüncüsü ise 31 puan ile Gökçe oldu.

Bu haftanın birincisi ile ikincisi arasında 1 puan fark vardı. Haftanın birincisi toplam 39 puanla Gülşah oldu. Haftanın ikincisi olan Roza, 35 puan ile büyük ödülü kaçıran isim oldu.

ZUHAL TOPAL İLE SOFRADA FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# Zuhal Topalla Sofrada # Zuhal Topalla Sofrada kim birinci oldu