Reyhan bebeği aldırdı mı? Yemin 238. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 239. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 29 Nisan Çarşamba günü, 238. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 238. bölüm izle... Yemin 239. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 239. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Reyhan bebeği aldırdı mı? Yemin 238. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 239. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Yemin dizisinde bugün Emir Reyhan’ı ameliyat olmaya ikna etmeye çalışır. Reyhan ise bebeğinden vazgeçmekle kendi hayatı arasında büyük bir ikilem yaşar.

Emir içindeki alevi söndüremiyordur. Reyhan ise Emir’in onca ikna çabasına rağmen kararından vazgeçmiş değildir. Emir artık daha radikal hamleler yapması gerektiğinin farkındadır ve Reyhan’ı apar topar evden çıkarır. Doktorlar ameliyat için haber beklerken Emir ile Reyhan yoldadır. Emir’in ikna çabaları sonuç verecek mi? Kemal dayanamaz ve Narin’e Oya’nın çevirdiği oyundan haberi olup olmadığını sorar. Narin ise içine kemiren kıskançlığın da etkisiyle ağır konuşur. İki aşık üstü kapalı birbirlerine ilanı aşk ederken gururdan gözleri kör olduğu için gerçekleri göremezler. Her şeyi dışarıdan izleyen ve farkında olan Şehriye ile Hızır yine kendilerini plan kurarken bulurlar. Bu sefer son plan işe yarayıp Narin ile Kemal’in yakınlaşmasına sebep olacak mı?

YEMİN 238. BÖLÜM

YEMİN 239. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin izle # yemin emir # yemin reyhan # yemin kemal # yemin narin # yemin 238