KYK yemekleri protesto edildi

Gaziantep Üniversitesi kampüsünde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Gaziantep Şahinbey Yarı Özel Erkek Yurdu yemekhanesi, yemek ücretlerinin yüksek olması ve yemek çeşitliliğinin az olmasından dolayı protesto edildi.

KYK yemekleri protesto edildi

Dün, Gaziantep Yarı Özel Erkek Yurdu’nun yemekhanesi, yemek ücretlerinin yüksek olması, yemek çeşitliliğinin az olması, personel eksikliğinden dolayı yemekhane ve kantinin yavaş işlemesi ile kahvaltı fişinin son kullanım saatinin 14.00’ten 12.00’ye alınmasından dolayı protesto edildi. Akşam yemeği fişlerini kullanmayan öğrenciler, yemek şirketinden şikayetçi olduklarını belirterek, yemekhane ve kantinde oluşan eksikliklerin giderilmesini istediklerini belirttiler.

Toplanan imzalar Yurt Müdürlüğü’ne verildi

Dünkü eylemden önce imza toplayan öğrenciler, şunları belirtti: “Eski yurtlar, özel olmamasına rağmen yemek çeşitleri ve işlerin seri yürütülmesi anlamında şimdiki yurtlardan çok daha iyiydi. Şuanda kaldığımız yurdun yarı özel olmasına bakmamalıyız çünkü imkanlar hepimizi zorluyor. Bu durumda biz de tepkimizi ortaya koyup, en iyisine ulaşmak için çaba göstereceğiz.”

ulusalkanal.com.tr

# ​Gaziantep # Kredi ve yurtlar kurumu # yemekhane # kyk # yurtkur