Baba Vanga 2020 yılı için ne kehanette bulundu?

2020 yılına girmemize günler kala ünlü kahin Baba Vanga'nın 2020 kehanetleri akla gelmeye başladı. Baba Vanga'nın daha önce birçok doğal afet, ölüm, terör saldırısı hakkında kehanetlerinin gerçekleştiği biliniyor.

Baba Vanga 2020 yılı için ne kehanette bulundu?

Baba Vanga olarak tanınan kahinin gerçek adı, Vangeliya Pandeva'dır. 31 Ocak 1911 tarihinde dünyaya gelen Baba Vanga Makedonya'da bulunan Strumiza köyünde doğmuş ve yaşamıştır. Bulunduğu kehanetler sonucu ünlenen kahin dünyaca üne ulaştı. 11 Ağustos 1996'da 85 yaşında hayatını kaybetmiştir.

BABA VANGA'NIN KEHANETLERİ NELER?

2020 için kahinin söylediği iddia edilen en önemli kehanet Putin'in suikast sonucu hayatını kaybedeceğini söylemesidir. İddialara göre Putin, yapılan bir suikast sonucu öldürülecek, Trump ise beyin tümörüne yakalanacak. 2020 yılında Avrupa'nın bütünlüğü sona erecek ve Avrupa ekonomisi tamamen çökecek.

İleriki yıllar da ise Müslümanların, Avrupa'yı işgal edeceğini öngören kahin, 2076'ya kadar Avrupa'nın komunizme geçeceğini de söylemiştir. Baba Vanga'ya göre dünyanın ölümü ise 3797'e kadar gerçekleşecek fakat insanlar başka bir yıldız sistemine geçiş yapacak.

BABA VANGA'NIN GERÇEKLEŞEN KEHANETLERİ

Baba Vanga; 11 Eylül saldırısı, Barack Obama'nın başkan seçilmesi, Prag'ın Sovyetler tarafından işgal edilmesi, Indira Gandhi'nin öldürülmesi ve bunun gibi birçok dünyayı etkileyen kehanetleri söyledi.

ulusal.com.tr

# Baba vanga