Melih Gökçek'ten İbrahim Kalın'la ilgili olay yaratan twit: Yanlış tuşa basmışım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın hakkında olay yaran bir twit attı. Gökçek, attığı twiti saniyeler sonra silerken, yaptığı açıklamada, "Yanlış tuşa basmışım" dedi.

Melih Gökçek'ten İbrahim Kalın'la ilgili olay yaratan twit: Yanlış tuşa basmışım

Bir internet sitesinden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili haberi paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, haberi paylaşırken, "İB. KALIN" diye yazdı. Melih Gökçek'in paylaştığı haberde, "Erdoğan’ın baş danışmanı, CIA raportörü çıktı" ifadeleri yer alıyor.

GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA: YANLIŞ TUŞA BASMIŞIM

Melih Gökçek olay yaratan paylaşımının haber olmasının ardından yine Twitter hesabından bir açıklama yaptı. "FETÖ'cü alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü" ifadelerini kullanan Gökçek, "Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın... İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız" ifadelerine yer verdi.

ulusalkanal.com.tr

# İbrahim Kalın # melih gökçek # twit