Yağız, Eylül’ün yanında! Sevdim Seni Bir Kere 139. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 20 Mart Cuma 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Hafta içi her gün Star ekranlarına gelen Sevdim Seni Bir Kere'de Yağız ve Eylül ile Mirza ve Leyla'nın aşkı ele alınıyor... Bu iki çift sonunda mutluluğu bulabilecek midir? Sevdim Seni Bir Kere 139. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yağız, Eylül’ün yanında! Sevdim Seni Bir Kere 139. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 20 Mart Cuma 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Sevdim Seni Bir Kere’de dün; Mirza’nın Leyla’ya sahip çıkmasının ardından Gülsüm ve Firdevs kötülüklerinden vazgeçmez. Mirza evden çıktığı andan itibaren Leyla’yı kendilerine hizmetçi ederler.

Leyla’yı paspal giyindiren ikili her yeri temizlettirir… Leyla, Mirza’nın yaptığı yağlı boya tablosunu da silince resim berbat olur. Leyla, bunu Mirza’ya göstermek zorundadır!

Yağız, Eylül’ün düştüğü zor duruma artık emin olmuştur. Eylül ise Yağız’a hiçbir şey belli etmeme derdindedir. Fakat Yağız çoktan Eylül için harekete geçmiştir.

İlk olarak Melek’i takip eden Yağız, Koray’la buluşmalarını görür ve bu sefer görüşmenin ortasına dalar. Koray’ın baba yiğit konuşmalarının ardından Yağız’dan meydan dayağı yer… Melek, Koray’ı Yağız’ın elinden zor alır.

Melek geçmişinden gelen Saffet’in hapisten çıktığını öğrenir. Saffet, Melek’in peşinde; Yağız ise Saffet’in peşindedir. Saffet’ten Melek’in geçmişini öğrenip Eylül’ü en kısa sürede kurtaracaktır.

Koray, Eylül’ün defterine umudunu kaybetmemesi için bir not bırakır. Eylül notu kimin yazdığını başta anlamasa da Yağız’ın yazısını tanır ve Yağız’ın onu kurtarmak için harekete geçtiğini anlar. Yağız ise gizlice Eylül’ün karşısında bir daire tutmuş ve onu izlemektedir.

SEVDİM SENİ BİR KERE 139. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # sevdim seni bir kere izle # Sevdim Seni Bir Kere leyla mirza # Sevdim Seni Bir Kere fragman # Sevdim Seni Bir Kere yağız # Sevdim Seni Bir Kere eylül