Galatasaray'dan Heitinga atağı

Mancini'nin raporu doğrultusunda stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın listesindeki ‘Bir numaralı' aday John Heitinga... Hollandalı savunmacıyla her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı Rhodolfo'yu ise ikinci seçenek olarak tutuyor.

Galatasaray'dan Heitinga atağı

Galatasaray, yabancı kontenjanını henüz boşaltamasa da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Roberto Mancini'nin ısrarla istediği stoper pozisyonuna bu hafta takviye yapacak.

Galatasaray'ın listesinin başında Hollandalı John Heitinga bulunuyor. Everton'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki savunmacıyla her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, transferi bitirme aşamasına geldi.

Hollandalı futbolcunun menajeri Rob Jansen de, "Heitinga, Brezilya'daki Dünya Kupası’na gitmek istiyor. Bu yüzden de daha çok süre alabileceği bir takımda oynama arzusunda. İtalya'nın Roma Kulübü de kendisiyle ilgineyior ancak Heitinga, Milli takımdan arkadaşları olan Kuyt ve Sneijder'in de Türkiye'de oynaması sebebiyle Galatasaray'a daha yakın" diye konuştu.

Galatasaray'ın stoper listesindeki ikinci adayı ise Brezilyalı Rhodolfo. Sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki savunmacı için girişimlerini sürdürürken, transferin önünde iki engel bulunuyor.

Birincisi Rhodolfo'nun ilk tercihi olarak Gremio'da kalmak istemesi. İkinci engel ise Brezilyalı futbolcunun bonservisinin iki farklı kulüpte bulunması.

Gremio'da kiralık olarak forma giyen Rhodolfo'yu kulübü Sao Paulo, Souza'nın transferinde takas olarak kullanmak istiyor.

ulusalkanal.com.tr

# Galatasaray # transger # everton