Sultanahmet'teki saldırının ardında gizlenen şok gerçekler!

"İstanbul Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadın militanının üzerinden IŞİD eylemi olduğuna ilişkin yazılı bir mesaj bulundu." Bu iddiayı Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan köşesine taşıdı. Takan, Türkiye'deki IŞİD militanlarının adreslerinin bilindiğini ancak hükümetin operasyon yapılmasını engellediğini belirtti.

Sultanahmet'teki saldırının ardında gizlenen şok gerçekler!

Sultanahmet'te 1 polisin şehit olduğu bombalı saldırıya ilişkin Yeniçağ Gazetesi Ankata Temsilcisi Ahmet Takan önemli bir iddiayı köşesine taşıdı. Takan, saldırıyı gerçekleştiren bombacının IŞİD militanı olduğunu ve cesedinde çıkan yazılı notun basına sızdırılmasının engellendiğini yazdı.

MİT kaynaklarına dayandırılan habere göre, Türkiye’de bin 200 IŞİD militanı var. Militanların bilgileri ve adresleri MİT ve polis tarafından biliniyor. Örgütün Gaziantep, Şanlı Urfa, Kilis, Konya, Van ve bir çok yerde silah depoları mevcut. O mühimmatların içinde uzun namlulu silahlar, bombalar ve C-4 tipi patlayıcılar bulunuyor.

Ancak hem MİT hem de Emniyet mlitanlara yönelik operasyon yapmaktan çekiniyor. Çünkü eş zamanlı yapılması gereken operasyonu hükümet engelliyor.

Sultanahmet’teki saldırıyı gerçekleştiren Diana Ramazanova da bir IŞİD militanı. MİT ve emniyetin elinde Ramazanova'nın da IŞİD kamplarındaki siyah bayraklı fotoğrafı var. Canlı bombanın cesedinde de eylemin IŞİD tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin yazılı bir mesaj bulundu. Bu bilgiler basına yansıyacaktı ancak hükümet buna son anda engel oldu.

Öte yandan, Diana Ramazanova’nın imam nikâhlı eşi olduğu belirtilen IŞİD üyesi Norveç vatandaşı Abu Aluevitsj Edelbijev'e hakkında da yeni bir bilgi ortaya çıktı. O bilgiye göre İnterpol 2014 yılı Temmuz ayında Edelbijev için Kırmızı Bülten’le arama ve yakalama emri çıkarmıştı.

ulusalkanal.com.tr