Yerel seçimler güç birliği Gemlik Forumu

Seçim güç birliği Gemlik Forumuna da ,seçimlerde Atatürk'te Birleştik, tam bağımsız Türkiye diyen adayların desteklenmesi için çalışma yapmak üzere Milli Merkez Gemlik ilçe Yürütme kuruluna oy birliği ile yetki verildi.

Yerel seçimler güç birliği Gemlik Forumu

Bursa Gemlik Milli MerkezYerel Seçimlerde güç birliği Forumunda

Milli Merkez Sekreteri Yüksek Kimya Mühendisi ; Haluk Dural,Onların Hazar bölgesi , Orta Doğu ve bölünmüş Türkiye Haritalarını,üslerini ,her yerde kurdukları izleme merkezlerini, Patriotlarını , binlerce eleman ve işbirlikçilerini, Barzanilerini ve terör örgütlerini bu kez de Van Denizine dökeceğiz.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı,Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Beyaz “ Bana ne diyemeyiz.Önümüzdeki seçimi başarı ile geçip bu iktidardan kurtulacağız.”

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ferit İlsever,”Haziran ayaklanması ve CHP+MHP+İP güç birliği ile bu karanlıktan çıkacağız.“

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı İbrahim Talan ,”Cumhuriyetimiz gidiyor.Onun için yola çıktım.”

MHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr.Adnan Bıyıklı” Herkes , gerçek Türk Milliyetçileri tek çatı altında toplanmak istiyor.Kim kazanırsa kazansın Gemlik kazanacaktır.”

İşçi Partisi ;Bursa İl Başkanı, Hakan Sertan ,”Atatürk'te Birleşenlerin kazanacağı bir döneme girdik. Türk Milleti Amerika yı ve onun görevlilerini sandığa gömecektir.

ADD Bursa İl Başkan Yardımcısı İdris Kalender, Milli Güç Birliği olmazsa olmazımızdır. CHP+MHP+İP hızla bir araya gelmelidir. Süleyman Demirel, Ahmet Nejdet Sezer tüm devlet adamlarımızı ,Türkiye'nin geldiği bu karanlık tablodan çıkmamız için göreve davet ediyorum.

diyerek Yerel Seçimlerde Milli Güç Birliği konusunda ki görüşlerini ortaya koydular.

Gemlik; CHP,MHP,İP,ADD, TGB Başkan ve yönetim Kurulları ve Milli Merkez Bursa, İl halk temsilcileri , Orhangazi,Nilüfer,İnegöl,Yıldırım,Gemlik Milli Merkez İlçe temsilcileri katıldı.Konuşmalar ,Atatürk te birleştik tam bağımsız Türkiye, Bu daha Başlangıç Mücadeleye devam,Birleşe birleşe kazanacağız,Mustafa Kemal in askerleriyiz, sloganları arasında yapıldı. Seçim güç birliği Gemlik Forumuna da

Ulusalcı siyasi Partilerin yerel güçleri ,tüm milli güçler,kitle örgütleri ve halk temsilcileri ,Atatürk’te birleşiyor ve yerel iktidarı mafya ve tarikatlardan, Türkiye’yi ise Tayyip-Gül diktasından kurtaracak kuvveti aşağıdan yukarıya yaratıyoruz ve gücümüzü birleştiriyoruz.

Bu amaçla oylarımızı aramızda belirleyeceğimiz Atatürk'te birleşen en güçlü adaya vermeyi kararlaştırdık. Tüm Atatürkçüleri yerel seçimlerde güç birliği yapmaya çağırıyoruz, denilerek ,seçimler de Atatürk'te Birleştik , diyen adayların desteklenmesi için çalışma yapmak üzere Milli Merkez Gemlik ilçe Yürütme kuruluna oy birliği ile yetki verildi.

ulusalkanal.com.tr

# türkiye # chp # mhp # atatürk # İP # zekeriya beyaz # yerel seçimler # milli merkez # güç birliği