Vizyonda bu hafta

Bu hafta ikisi yerli 6 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler..

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli 6 film vizyona girecek.

Ahmet Katıksız'ın yönettiği ve Fahriye Evcen ile Murat Yıldırım'ın oynadığı "Sonsuz Aşk" izleyiciyle buluşacak.

Fahriye Evcen, kardeşiyle kurduğu düzende küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren "Zeynep" karakterini canlandırıyor. Murat Yıldırım ise genç yaşta profesör olan cerrah "Can" karakteriyle sahnede.

Komedi ve dram karışımı film, hiçbir ortak noktaları yokmuş gibi görünen iki insanın aşk hikayesini konu alıyor.

"Beyaz Balina" filmi dram türünde. Film, farklı hayatları Anadolu'nun ücra bir köyünde kesişen Ali ile Vahap adlı iki çocuğun düşmanlıkla başlayıp dostluğa uzanan ilişkilerini konu alıyor.

Bilim-kurgu ve gerilim türündeki "Hayat" filmi Mars'taki uluslararası tam donanımlı bir uzay istasyonunda geçiyor. İstasyonda görev yapan altı kişinin, tek hücreli bir varlığı keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

"Otoban" filminde Anthony Hopkins (antoni hopkins) Ben Kingsley (ben kinksli) gibi oyuncular rol aldı. Aksiyonu bol bir kaçış hikayesini odağına alan film, otobandaki kovalamacayı yansıtıyor.

ABD ve Danimarka ortak yapımı "David Lynch: (deyvid linç) Yaşam Sanatı" adlı belgesel film, izleyiciyi, 4 Oscar adaylığı bulunan efsanevi yönetmen "David Lynch" ile yolculuğa çıkarıyor. Film, ünlü yönetmenin bilinmeyen anlarına da tanıklık ettiriyor.

Bilim-kurgu türündeki "Power Rangers" (pavır reyncırs) yaptıkları bir keşif sonrası süper güçler kazanan beş lise öğrencisinin hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

ulusalkanal.com.tr

# sinema # vizyondakiler