Bahçeli'den sert sözler!

Erdoğan'a bir tepki de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Cumhuriyet sistemine Kurtuluş Savaşı sürecinde karar kılındığını belirten Bahçeli "Bizim yerli üretim Hitler'e, Stalin'e, Kaddafi'ye tahammülümüz olmaz, bu iyi biline" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den sert sözler!

Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı sistem değişikliğiyle ilgili sözleri nedeniyle eleştirdi. Erdoğan için "Bizim yerli üretim Hitler'e, Stalin'e, Kaddafi'ye tahammülümüz olmaz" ifadesini kullandı.

Twitterdan açıklama yapan MHP Lideri, Erdoğan'ın bu sözlerine yanıt verdi.

"Yönetim sistemi bir kişinin eline kaldıysa vay halimize! Bizim yerli üretim Hitler'e, Stalin'e, Kaddafi'ye tahammülümüz olmaz, bu iyi biline. Türkiye bir kişiden büyüktür. Türk vatanı saraydan fersah fersah yüksektir. Yanlış hesap milli vicdandan döner, mutlaka da dönecektir"

"Anayasal düzen yıkıldı da bizim mi haberimiz yok" diye soran Bahçeli Cumhuriyet sisteminin savaşla kurulduğunu belirtti.

"Türkiye Cumhuriyeti aziz şehitlerimizin sayısız ve hayranlık verici mücadeleleriyle kuruldu. Son sözü Türk'ün zafer naraları söyledi. M?illi mücadele

Türkiye'nin önsözü, bağımsızlığımızın destansı dirilişi, geçmişin daha emin vasıtalarla devamından başka bir şey değildi. Yönetim sistemimizin harcı savaş meydanlarında karıldı. Millet Cumhuriyet'te karar kıldı, bu bahis hiç açılmamak üzere ebediyen kapatıld"

ulusalkanal.com.tr

# mhp # stalin # devlet bahçeli