Deniz Baysal mutlu gününü yardım kampanyasına dönüştürdü

Ünlü oyuncu Deniz Baysal, dün evinde eşi Barış Yurtçu ile doğum gününü kutladı. Fakat oyuncunun hediye almak yerine yönlendirdiği bağış kampanyası herkes tarafından takdirle karşılandı.

Deniz Baysal mutlu gününü yardım kampanyasına dönüştürdü

5 Nisan'da 29 yaşına basan Deniz Baysal evinde eşi ile pasta üflediği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Eşi ile sosyal izolasyona giren ve evden dışarı çıkmayan ünlü oyuncu paylaştığı doğum günü fotoğrafının altına, "Bu sene herkes gibi ben de doğum günümü evde kutlayacağım! Ve bu sene, doğum günü hediyelerimi sağlık çalışanlarına bağış yaparak almak istedim. Dilerseniz @givinapp mobil uygulaması üzerindeki profilimde “Doğum Günü Bağışım” olarak oluşturulmuş farklı bağış tutarlardaki içerikleri alarak benim adıma Lokman Hekim Sağlık Vakfı'na bağışta bulunabilirsiniz. Birbirimize ihtiyacımız olan bu günlerde, benim için çok anlamlı olacak. Şimdiden destek olan heeerkese çok teşekkür ederim. Hepimize sağlıklı günler diliyorum" notunu düştü.

Baysal'ın bu kampanyası sevenlerindne takdir topladı ve fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Daha sonra bir fotoğraf daha paylaşan Baysal, doğum günü pastasına eşi Barış Yurtçu'yu etiketleyerek, "Güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim. Benim dileğimin ne olduğu belli; bu dönemi bir an önce atlatmamız, sevdiklerimize bir an önce kavuşmamız... Hepinize sevgiler" yazdı.

ulusal.com.tr

# Deniz Baysal