Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: ''ABD, Ülkü Ocakları üzerinden Bağımsızlığımızı ve Türk Milliyetçiliğini hedef almaktadır''

ABD'de Ülkü Ocakları'nın "yabancı terör örgütü" olup olmadığının araştırılmasını öngören maddenin yer aldığı yasa tasarısına Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan yanıt geldi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: ''ABD, Ülkü Ocakları üzerinden Bağımsızlığımızı ve Türk Milliyetçiliğini hedef almaktadır''

ABD'de Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen 2022 Savunma Bütçesine eklenen ve Ülkü Ocakları'nın "yabancı terör örgütü" olup olmadığının araştırılmasını öngören maddenin yer aldığı yasatasarısına karşı Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bursalı, yaptığı paylaşımda Ülkü Ocaklarının terörist değil, vatansever bir gençlik kurumu olduğunu ifade etti.

ABD'nin Ülkü Ocakları üzerinden bağımsızlığı ve Türk Milliyetçiliğini hedef aldığını belirten Bursalı, Türk Milleti ve Türk gençliğinin ABD emperyalizmine karşı aşılı olduğunu söyledi.

Ayrıca Bursalı bu girişimi Ermeni lobilerinin etkisi ya da FETÖ mensuplarının marifeti değil olarak değil doğrudan ABD emperyalizminin tavrı olarak değerlendirdi.

Ermeni lobileri ya da FETÖ'nün ABD’yi yönetemeyeceğini söyleyen Bursalı, Ermeni lobileri ve FETÖ'nün ABD'nin aleti konumunda olduğunu belirtti.

# abd # yasa # vatanpartisi # tasarı