Kayıp uçakla ilgili sarsıcı iddia

Hint Okyanusu'na düştüğü açıklanan Malezya Havayolları'na ait uçağa ilişkin sarsıcı bir iddia daha gündeme geldi. Uçakta seyahat eden dört yolcunun Jacob Rothschild'e ait bir firmanın patent ortakları olduğu ortaya çıktı. Ortaklık anlaşmasına göre beş ortaktan dördü ölürse, patent Rothschild'e geçiyor. Bu bilgi, sır uçağın kaybolmasıyla ilgili yeni bir şüphe daha yarattı.

Kayıp uçakla ilgili sarsıcı iddia

Malezya Havayolları'na ait uçağın kaybolduktan 16 gün sonra akıbeti belli oldu, uçağın hint okyanısına düştüğü açıklandı. Ancak kazayla ilgili yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Uçakta seyahet eden dört yolcunun dünyanın en zengin ailelerinden Rothschild'lerle ortak olması kafaları karştırdı. Ölen ortakların hisselerinin Rothschild ailesine geçeceği belirtildi.

Yurtdışında tartışılan iddiayı Araştırmacı Yazar Kemal Özer açıkladı. Buna göre, uçakta yer alan Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng ve Li Ying isimli yolcular, Jacob Rothschild'e ait Freescale Semiconductor firması'nın patent ortakları. Ortaklık anlaşmasına göre beş ortaktan dördü ölürse tüm patent Rothschild'in firmasına geçiyor. Bu bilgiler üzerinden kazayla ilgili suikast iddiaları gündeme getirildi.

Türkiye'de de faaliyet gösteren Freescale firmasının 4 milyar dolar ciro ve 18 bin çalışanı olan büyük bir şirket olduğu biliniyor.

ulusalkanal.com.tr

# uçak # malezya