AUZEF sınav sonucunu sorgula! AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı... İptal olan sorular hakkında duyuru geldi...

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından 16 Ocak gecesi sonuçlar erişime açıldı. 2019-2020 eğitim yılı güz dönemi final sınavları aos.istanbul.edu.tr adresinden sorgulanabiliyor. Sınav sonucu sorgula... İptal olan sınav soruları hakkında duyuru yapıldı...

AUZEF sınav sonucunu sorgula! AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı... İptal olan sorular hakkında duyuru geldi...

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF), güz dönemi 1. yarıyıl final sınavları sonuçları açıklandı. 11-12 Ocak tarihleri arasında yapılan sınavın sonuçları bugün öğrencilere duyruldu.

Dün gece, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yapılan açıklama:

"Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), Bitirme (Final) sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınıza aos.istanbul.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz."

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

İPTAL EDİLEN SORULAR VAR MI?

AUZEF yönetimi, sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra soru iptaline yönelik duyuru yaptı. Yapılan açıklama şöyle;

"Bazı basın yayın organlarında, 11-12 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Bitirme (Final) sınavlarımızdaki soru iptallerine ilişkin çıkan haberler gerçekleri tamamen çarpıtmaktadır. Buna göre, 48 programdaki 772 derste sorulan toplam 15.440 sorudan sadece 20 tanesi iptal olmuştur. Bu sayı, oran olarak % 0.13'e tekabül etmektedir. Bu sayı ve oran, tüm zamanların en düşük soru iptal sayısı ve oranıdır."

ulusal.com.tr

# AUZEF