Akdoğan: Başbakan'ın önünü kesmek istiyorlar

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, 2004'teki MGK kararlarıyla ilgili konuştu. Akdoğan, "Bu bir yıpratma kampanyasıdır. Erdoğan'ın önü kesilmek isteniyor" dedi. Akdoğan, polisi de "Türkiye Emniyet teşkilatı sayesinde demokratikleşti" sözleriyle savundu.

Akdoğan: Başbakan'ın önünü kesmek istiyorlar

AKP ile Cemaat arasındaki kavgayı yeniden alevlendiren 2004 MGK kararlarıyla ilgili Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'dan bir açıklama geldi.

Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Akdoğan, "Kimse bu tür çıkışlarla, hamlelerle AKP'nin gidişatına yön veremez" dedi.

Birilerinin, korkutmalarla ve senaryolarla istikamet çizmeye çalıştığını söyleyen Akdoğan, "Tayyip Erdoğan bugüne kadar eyvallah etmemiştir, etmeyecektir." diye konuştu.

AKP'ye yönelik yıpratma kampanyasının olduğunu ifade eden Akdoğan, Tayyip Erdoğan’ın önünün kesilmeye çalışıldığını belirtti.

Akdoğan, son dönemlerde şiddet olayları ile gündeme gelen polisleri de savundu. Polisin yıpratılmak istendiğini söyleyen Akdoğan, "Polisin yaftalanmasını doğru bulmam. Son dönemde Türkiye emniyet teşkilatının uygulamalarıyla demokratikleşti. Pek çok gelişmenin önünü de emniyet teşkilatımız aldı." dedi.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # yalçın akdoğan # danışman # kavga