Araç sahiplerine LPG tankı uyarısı

LPG'li araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir haberle devam ediyoruz. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, araçlarda kullanılan LPG tanklarının 10 yıl olan garanti süreleri ile ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı. "LPG tanklarının garanti süresinin üretildiği andan itibaren başladığını" söyleyen Şahin, araç sahiplerini "Tankaların imalat tarihine mutlaka dikkat etmeleri" konusunda uyardı.

Benzin ve mazot fiyatlarının artışı araç sahiplerini lpg kullanıma tercih etmek zorunda bırakıyor. Fakat LPG'li araç sahiplerinin dikkat etmesi gereken önemli birşey var.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, araçlarda kullanılan LPG tanklarının 10 yıl olan garanti sürelerinin ürünün üretiminden itibaren başladığına dikkati çekti.

Şahin araç sahiplerinin muayene istasyonlarında sorun yaşamaması için LPG tankını alırken mutlaka imalat tarihini öğrenmeleri yönünde uyardı.

LPG tanklarını imal tarihine bakmadan satın alındığını söyleyen Şahin, araç sahiplerinin tanklarını kısa sürede değiştirmek durumunda kalabileceğini belirtti.

ulusal.com.tr

# LPG