Spor kulübünde çocuklara toplu taciz

Türk Telekom'un isim hakkı verdiği spor kulübünde çocukların toplu halde taciz edildiği ortaya çıktı. Aydınlık gazetesinin gündeme getirdiği, Ulusal Kanal'ın görüntülerini karartarak yayımladığı skandal olaya ilişkin kamuoyunda büyük tepki oluştu. Tepkilerin ardından ise Türk Telekom, ilgili basketbol okuluyla sözleşmesini feshetti. Konuyu yargıya taşıdı.

Aydınlık gazetesi skandal taciz olayının gizli kalmasına müsaade etmedi, gündeme taşıdı. Ulusal Kanal olayın görüntülerini karartarak yayımladı. Türk Telekom'dan ise açıklama gecikmedi.

Kaçan çocukları yakaladılar. Tekbir getirerek taciz ettiler.

Akıllara durgunluk veren bu taciz görüntüleri bir spor kulübünün basketbol takımından…

11-14 yaş arası erkek çocukların toplu taciz edildiği skandal videonun görüntülerine Ulusal Kanal ulaştı.

Skandal olay Türk Telekom iletişim firmasının isim hakkı verdiği spor kulübünün çocuk basketbol takımında yaşandı. Takım koçunun ve yardımcısının karıştığı olayın videoları bir otel odasında çekiliyor.

Odada bulunanlar tarafından çekilen görüntülerde takım koçu M.E ve yardımcısı A.Ş, çocukların mahrem yerlerine zorla krem ve sprey sıkıyor.

Takımın koçu M.E.

Çocukların erkeklik organlarına tokat atılan görüntülerde çocukların suçum ne diyerek kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal'ın haberleriyle kamuoyunun büyük dikkatini çeken olaya ilişkin Türk Telekom'dan açıklama geldi. İlgili kuruma isim hakkı verdiğini ve taciz skandalının ardından sözleşmeyi feshettiğini duyuran Türk Telekom, olayı yargıya taşıdığını açıkladı.

Spor kulübündeki çocuklara toplu taciz haberine Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulubü'nden açıklama:

KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Türk Telekom Spor Kulübü, birçok spor kulübü gibi özel spor okullarına belirli dönemsel anlaşmalar kapsamında isim hakkını kullandırmaktadır. 7 Ağustos 2018 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan haberlere konu olan basketbol okulu da bu kapsamda Türk Telekom Spor Kulübü’nün isim hakkını kullanan ve Türk Telekom Spor Kulübü’nden tamamen bağımsız ve özel bir işletmedir. Türk Telekom Spor Kulübü olarak haberlere konu olan, asla kabul etmeyeceğimiz menfur olay üzerine söz konusu özel spor okulunun isim hakkı kullanımına ilişkin sözleşmesi, tarafımızdan derhal feshedilmiş ve sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Türk Telekom Spor Kulübü olarak sorumluların tespit edilmesi ve cezalandırılması için ayrıca bir soruşturma başlattığımızı, konuyla ilgili tüm süreçlerin yakından ve tavizsiz takipçisi olacağımızı ve bu süreçte mağdurların yanında olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü

# çocuk # Taciz # spor kulübü