Balçova Milli Eğitim Müdürü, eylem yapan öğretmenlere "para sevdalısı" dedi

İzmir’de Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Baydemir eğitimciler hakkında skandal sözler sarf etti. Bir süredir nöbet eylemi yapan eğitimcilere İlçe Milli Eğitim Müdürü "para sevdalıları" diye suçladı. Tepkiler üzerine paylaşımını silen Baydemir, konuyla ilgili konuşmaktan kaçındı.

İzmir'de öğretmenler nöbet eylemi yaptı, Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Baydemir de akıllara durgunluk veren sözlerle öğretmenleri hedef aldı.

Ömer Baydemir sosyal medya hesabından “kendilerini kapitalizm düşmanı gösteren; ama en büyük kapitalist ve materyalist güruhu solculardır. İki haftadır 50 TL ücret alacağız diye okullarda nöbet tutmayan bu Marksistlerdir. Bunlar materyalist ve para sevdalılarıdır. Hak ve adalet söylemleri yalandır. Çünkü milyonlarca öğrencinin eğitim haklarını gasp etmektedirler” paylaşımı yaptı.

20 Haziran 2014 tarihinde göreve getirilen Baydemir’in bu sözleri eğitimciler tarafından tepkiye yol açtı ve paylaşımı sildi. Baydemir’in sosyal medya hesabı incelendiğinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın lehine paylaşımlarda bulunduğu görüldü.

Ulusal Kanal’ın telefonla ulaştığı Baydemir konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

HABER: BELMA YÜCEL KAMERA: AKIN KARA

ulusalkanal.com.tr