Narin kovuldu! Yemin 201. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 202. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 9 Mart Pazartesi günü, 201. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 201. bölüm izle... Yemin 202. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 202. bölüm fragmanı izle...

Narin kovuldu! Yemin 201. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 202. bölüm fragmanı izle..

200. bölümünü deviren Kanal 7'nin Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Yemin dizisinin son bölümünde; Reyhan Emir’den gelecek güzel haberi bekler. Fakat Nebahat’in Reyhan için kötü bir sürprizi vardır.

Koğuşta bir bayram havası vardır. Diğer tarafta ise Nebahat içten içe hain planının sonuçlarını beklemektedir. Firdevs’in, çantasına koyduğu uyuşturucudan habersiz Reyhan Emir’den gelecek güzel haberleri bekliyordur.

Bu durumda devreye Gülsüm girer ve hapishanedeki eski bir arkadaşını ziyaret ederek ablasına kurulan tuzağı bozar.

Reyhan'ın konağa dönmesi bayram havası ile karşılanır. Bu duruma tek üzülen kişi Cavidan'dır. İçten içe kendisini yiyordur.

Masal’ın da gayreti ile iyice yakınlaşan Narin ile Kemal bu durumdan pek şikayetçi değillerdir. Diğer taraftan Masal’ın mutluluğu için ufak bir organizasyon içine giren Narin’i bu güzel günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Erhan ile el ele gelen Oya evlenecekleri haberini verir.

Narin ise evlenme fikrine bile dayanamaz ve tüm gerçekleri haykırır. Erhan'da söylenilenleri onaylanınca hem Narin'e hem Erhan'a Kemal tarafından kapı gösterilir.

En büyük sürpriz ise Cemre'nin hastaneden kaçması olacaktır!

YEMİN 201. BÖLÜM

YEMİN 202. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin yeni bölüm fragmanı # 9 Mart Pazartesi