Olaylı maç tekrar edilecek

Türkiye Futbol Federasyonu olaylı Kasımpaşa-Beşiktaş maçı hakkında kararını verdi. TFF resmi siteden yaptığı açıklamada, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarlanmasına karar verildiğini duyurdu.

Olaylı maç tekrar edilecek

15 Aralık 2013 tarihinde oynanan olaylı Kasımpaşa-Beşiktaşmaçının merakla beklenen kararı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, 5 saat süren toplantının ardından oy çokluğu ile maçın tekrarına karar verdi.

Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, oy birliğiyle aldıkları kararda maçın tekrardan oynanmasına karar verdiklerini söyledi.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanması hakkında çıkan karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, bu kararı beklediklerini belirtti.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, bu kararla adaletin yerini bulduğunu belirtirken Türkiye Futbol Federasyonu'nun alınan kararla hakkı yenen kulüplerin arkasındayız mesajı verdiğini dile getirdi.

Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kalkavan, "Kasımpaşa Yönetimi olarak kesinlikle Tahkim Kurulu'na gideceğiz. Tahkim'den çıkacak herhangi bir alehte karara uymayacağız. Bu maçın tekrarı yönündeki kararı kabul etmeyecek bir davranış içerisinde olacağız. Kişisel fikrim tekrar maçına çıkılmaması yönünde" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# maç # beşiktaş # kasımpaşa # tekrar