Dünyada bir ilk: Uyku sağlığı üzerine Ankara'da Ar-Ge merkezi kuruluyor

Lova Yatak, dünyada bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Fizyoterapistler Derneği ile dev bir iş birliğine imza attı. İş birliği çerçevesinde Ankara’da kurulacak Ar-Ge merkeziyle kişilere rahat ve sağlıklı bir uyku sağlayacak yataklar geliştirilecek.

Dünyada bir ilk: Uyku sağlığı üzerine Ankara'da Ar-Ge merkezi kuruluyor

Haber: İnci Erdoğan

Dünyada bir ilke imza atıldı. Yatak üreticisi şirket, TürkiyeFizyoterapistler Derneği ile iş birliğine imza attı.

Anlaşma kapsamında Lova Yatak, farklı uyku ihtiyaçlarına göre en doğru ve en rahat yatağı geliştirmek için Ankara’da kuracağı Ar-Ge merkezinde fizyoterapistlerle ile birlikte çalışacak.

İş birliğinin tanıtıtıldığı basın toplantısına Doğtaş KelebekCEO’su İsmail Doğan, Türkiye Fizyoterapistler Derneği Başkanı Prof. Dr. Tülin Düger, Türkiye Fizyoterapistler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zafer Erden, Lova Yatak Ticari Pazarlama ve Perakende Geliştirme Direktörü Ayhan Özcan ve Lova Yatak Ürün ve Marka Direktörü Can Arıkan katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Doğtaş Kelebek CEO’su İsmail Doğan, Türkiye Fizyoterapistler Derneği ile yapılan bu iş birliğiyle istihdama önemli katkı sağlayacaklarını söyledi ve büyüme rakamlarını paylaştı.

Yeni yıl ile birlikte her Lova mağazasında bir fizyoterapi uzmanı istihdam edilmesini de kapsayan iş birliği, içeriği itibariyle Türkiye’de ve dünyada bir ilk olma ayrıcalığını taşıyor.

# türkiye # basın # ceo # fizyoterapi